Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 19:00
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om Moco Museum te ontdekken
vanaf US$ 17,17
Meer info
vanaf US$ 16,02
Meer info
vanaf US$ 18,31
Meer info
Beoordelingen (2.368)
Beoordelingen filteren
2.342 resultaten
Waardering van reizigers
1.457
610
189
47
39
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.457
610
189
47
39
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
15 - 20 van 2.342 beoordelingen
Beoordeeld op 27 december 2018 via mobiele applicatie

Overrompeling van volk. De weinige werken die er zijn kan je amper bekijken door het enorme aantal mensen aanwezig in de kleine kamers. Zeker geen aanrader.

Datum van activiteit: december 2018
2  Bedank williamvdp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 december 2018 via mobiele applicatie

Van een collega hoorde ik dat het de moeite waard was. Dat is ook zo. Ik werd echt even op een andere gedachte gebracht. Kunst is mooi!

Datum van activiteit: december 2018
Bedank 105janwillemz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 december 2018

Als je de tickets online i.p.v. fysiek aan balie koopt, ben je sneller binnen. Bij binnenkomst word je goed ontvangen en krijg je een looproute aangeraden. Begin bovenaan om de artiesten die invloed hebben gehad op Banksy te bekijken. De kunst van Bansky is pakkend, met moderne en actuele thema's. De werken van Icy & Sot zijn een mooie aanvulling op de verzameling van Banksy. Het pand waarin het museum zit heeft grandeur en charme, maar botst soms met het moderne karakter van de kunstcollecties. De pink Mona Lisa van Bansky hangt bijvoorbeeld gepropt in een hoekje en overlapt een deurpost.

Datum van activiteit: december 2018
Bedank berghuissven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 december 2018 via mobiele applicatie

Compact museum met leuke hedendaagse moderne Banksy en andere kunst die je op originele wijze aan het denken zet. Leuke gimmicks met de app.

Datum van activiteit: december 2018
Bedank GerritV244
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 december 2018 via mobiele applicatie

Verrassend museum in een prachtig gerestaureerd Jugendstil pand. Leuk om al die Banksy's bij elkaar te zien. De moeite waard. Bestel vooraf online kaarten: je hoeft dan niet in de rij en het is goedkoper.

Datum van activiteit: december 2018
Bedank Yvonne K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken