Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere koffie”

Coffee Shots - Kiosk | by Eline
Geclassificeerd als nr. 49 van 153 Koffie en thee in Amsterdam
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 11
Wijk: Zeeheldenbuurt
Gegevens restaurant
Wijk: Zeeheldenbuurt
30 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima flat white en ook de cold brew was super. Leuk uitzicht. Openbare ruimte met banken vlakbij water. Naast koffie ook lunch en ontbijt met broodjes, ijs en taartjes. Leuk concept en goed geprijsd.
Gratis wifi en er men biedt kortingskaarten en een spaar systeem. Zelfs korting als je je eigen beker meeneemt.
Maar uiteindelijk het enige wat echt telt is lekkere koffie. En dat lukt hier.

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank JohannesBrinksma
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (31)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 31 beoordelingen

23 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Over heerlijke koffie. Ontbijt en lunch zijn hier ook verkrijgbaar. Hele mooie plek aan het water om van je dag te genieten. Echt een aanrader.

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank Dappresnijders
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2016 beoordeeld

Tijdens een pitt stop genoten van een super lekkere Flat White & Espresso op een onverwacht leuke locatie! De koffie is heerlijk tegen een hele scherpe prijs, mensen vol passie over de koffie en de herkomst ervan en de hapjes erbij smaakvol en healthy.

Kids konden lekker spelen terwijl wij met ons bakkie uitkeken over het water. Aan alles is gedacht, aanrader!

Datum van bezoek: juni 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marloes_Holland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2016 beoordeeld

Gewoon een hele smaakvolle cappuccino met een heerlijke schuimlaag op een mooie plek langs het IJ. Vooral ook een normale prijs en geen 4,- voor een bak Starbucks slootwater. Mis alleen de croissants of chocolade broodjes als je niet van brownies of speciale cake/ taart houdt. Aanrader

Datum van bezoek: juni 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Ortwin1965
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2016 beoordeeld

Eindelijk een dubbele espresso drinken die heerlijk smaakt maar voor je niet dubbel langs de kassa getrokken wordt.

Datum van bezoek: juni 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Labarens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Coffee Shots - Kiosk | by Eline bekeken, bekeken ook

 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Coffee Shots - Kiosk | by Eline geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding