Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 11:00 - 19:00
Opslaan
  
Google
Manieren om A'dam Lookout te ontdekken
vanaf US$ 21,71
Meer info
vanaf US$ 78,40
Meer info
vanaf US$ 34,98
Meer info
vanaf US$ 21,71
Meer info
Beoordelingen (4.787)
Beoordelingen filteren
4.787 resultaten
Waardering van reizigers
2.847
1.348
389
119
84
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.847
1.348
389
119
84
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.787 beoordelingen
Beoordeeld op 26 augustus 2020

Gewoon leuk. We zaten op de schommel, doodeng, duurde niet echt lang, maar ik vond het achteraf wel heel stoer dat ik het gedaan had.

Datum van activiteit: juli 2020
Bedank MargadeBlanken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ADAMLOOKOUTSuzanne, Lady of Sales van A'dam Lookout, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2020

Dank voor je review!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2020

Ik heb genoten van de uitzicht en ik vond hetplek heel mooi,ik wil weer komen bezoeken dit keer met mijn friend hij zal ook heel gaaf vinden,

Gr

Datum van activiteit: augustus 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
1  Bedank htas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ADAMLOOKOUTSuzanne, Lady of Sales van A'dam Lookout, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2020

Dank voor je review. Wat leuk, we ontvangen je graag nog eens met je vriend!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2020

Schommelen veel te kort! Het uitzicht is prachtig, stukje geschedenis erbij ook erg leuk en de "licht show" in de lift is een leuke gimmick. Het schommelen an sich is te gek. Echt heel leuk, Maar voor 17,50 p.p. uitzicht en 1,5 minuut schommelen vind ik wel een rip-off. Het is een leuk uitje, maar je moet wel meer waar voor je geld krijgen. Een minuutje langer schommelen en een inbegrepen drankje erbij, dan zou het ok zijn. Met mooi weer is het een leuke plek om even te chillen.
Wel leuk dat er foto's worden genomen. De print, die je kunt kopen, is veel te duur. 15 euro per foto. Idioot vind ik dat zelf, maar je kunt een print screen maken van het voorproefje op je telefoon. voor 5 per foro, zou ik er wel een paar gekocht hebben.

Datum van activiteit: augustus 2020
Bedank MichaK1050
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ADAMLOOKOUTSuzanne, Lady of Sales van A'dam Lookout, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2020

Dank voor je review en feedback Micha!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2020

Prachtige overzicht over de welbekende stad.
Schommelen is echt gaaf om 1 keer te doen. Er kan niks gebeuren je zit goed vast.

Het personeel van Amsterdam LOOKOUT zal digitale foto's van je maken en een filmpje. Dit hebben zij erg goed geregeld.

Ben jij opzoek naar een activiteit in Amsterdam? Dan is dit zeker een aanrader!

Datum van activiteit: augustus 2020
1  Bedank cynthiarF5721YW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ADAMLOOKOUTSuzanne, Lady of Sales van A'dam Lookout, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2020

Dank voor je leuke review Cynhia!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2020 via mobiele applicatie

Vandaag hier met kleinzoon een bezoek aan gebracht.
Vanwege Corona moet je nu een mondkapje dragen behalve op het skydeck.
We hadden schitterend weer en een prachtig uitzicht.Ook kun je er heerlijk op zitkussens chillen.
Zeker de moeite waard.

Datum van activiteit: augustus 2020
1  Bedank schooljuffrouw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pauline G, Public Relations Manager van A'dam Lookout, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2020

Bedankt voor je positieve review, we hopen je nog eens terug te zien.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken