Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mjammie met mammie!”
Beoordeling van Elkaar

Elkaar
Reserveer een tafel
2
di 20-4
20:00
Geclassificeerd als nr. 41 van 4.468 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 35 - US$ 75
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Centrum
14 april 2019 beoordeeld

Was hier al vaker met kleinere (2) en grotere (30) gezelschappen, maar nu ter gelegenheid verjaardag 91-jarige moeder met 8 (klein)kinderen weer heerlijk gegeten. Verzorgd, feestelijk, verrekt lekker, fijne smaakcombinaties, lekkere wijnen en dat voor een (relatief) vriendelijke prijs.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ayi-Gray
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (264)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

29 - 33 van 270 beoordelingen

18 februari 2019 beoordeeld

Restaurant Elkaar in Amsterdam. Een restaurant wat we gevonden hebben via Tripadvisor en Iens. Een klein restaurant, gesitueerd aan de Oost kant van Amsterdam. Eenvoudig te bereiken met de tram vanaf Amsterdam centraal station.
Het restaurant is kleinschalig opgezet, het personeel is hartelijk en vrolijk. De menu kaart hebben we niet eens ingekeken, we hebben ons laten verrassen door het 5 gangen menu. En dat was een prima keuze! Zeer smakelijk en gevarieerd gegeten. Echt heerlijk!
Een aanrader voor een ieder die eens wat anders zoekt in een stad als Amsterdam, hoe anders? Dat kunt u het beste zelf ervaren.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank markB197207
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heerlijk 3 gangen menu gegeten! Dorade en heilbot als voorgerecht, super goed verzorgd en lekker. Hoofdgerecht hert , zo mals hebben we het niet vaak gegeten en een lekker chocolade nagerecht! Een super lekker etentje!!
Heel aardig personeel en op een mooie plek!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank 559mariannev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn vrouw en ik hadden wat te vieren... Wij hadden al goede herinneringen aan Elkaar en eigenlijk was de ervaring exact hetzelfde als 5 jaar terug. Het verschil zat m in de jonge vrolijke bediening. Toendertijd was de eigenaar ons zelf aan het bedienen en je merkte dat deze meiden wat minder ervaring hadden en ietsje minder professioneel waren. De eigenaar had het hele plaatje als gastheer compleet onder de knie, maar de dames deden hun best en kwamen redelijk in de buurt. Als je het restaurant binnen stapt voel je je gelijk thuis door de huiselijke en intieme setting. Ik had het gevoel dat we er gisteren voor het laatst waren geweest en dat is goed bedoeld. Het eten was wederom top. Elk gerecht is goed op smaak en oogt ook nog lekker. We hadden het 3 gangen keuze diner met perfect bijpassende wijnen. Het tussengerecht sprak ons helaas niet aan. Hier had je de keuze tussen varkenswang of pompoensoep. De rest van de kaart was helemaal top en je had daar ook 4 keuzes ipv 2. Wij hadden zelf de uiencompote en de heilbot als voorgerecht, de fazant en de schelvis (scholfilet was niet geleverd) als hoofdgerecht en de kaas en de peer als nagerecht. Er zaten 2 amuses bij, waarvan vooral de 2de erg in de smaak viel. Dit was een chocoladebal met malibu-vulling. De eerste amuse was vooral visueel heel leuk, maar niet heel byzonder van smaak. Het 3 gangen keuze diner was kortom heerlijk bereidt met byzondere smaken. Het restaurant geeft je een huiselijk gevoel. De bediening was prima. Wij komen zeker nog terug.

Datum van bezoek: januari 2019
1  Bedank Cyriel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 januari 2019 beoordeeld

eten was goed maar duurde ontzettend lang voordat eea werd geserveerd. Wij hadden de wijn al op voordat het eten werd geserveerd. Omdat het zo lang duurde wekte het irritatie op wat het eten daardoor minder lekker maakte.
Was jammer allemaal want in potentie had het een topavond kunnen worden. Teveel tafels op hetzelfde moment mogelijk de oorzaak dat keuken het niet aankon

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ruud S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Elkaar bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Elkaar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.