“Mjammie met mammie!”

Geclassificeerd als nr. 69 van 4.792 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 66 - US$ 87
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Centrum
14 april 2019 beoordeeld

Was hier al vaker met kleinere (2) en grotere (30) gezelschappen, maar nu ter gelegenheid verjaardag 91-jarige moeder met 8 (klein)kinderen weer heerlijk gegeten. Verzorgd, feestelijk, verrekt lekker, fijne smaakcombinaties, lekkere wijnen en dat voor een (relatief) vriendelijke prijs.

18 februari 2019 beoordeeld

Restaurant Elkaar in Amsterdam. Een restaurant wat we gevonden hebben via Tripadvisor en Iens. Een klein restaurant, gesitueerd aan de Oost kant van Amsterdam. Eenvoudig te bereiken met de tram vanaf Amsterdam centraal station.
Het restaurant is kleinschalig opgezet, het personeel is hartelijk en vrolijk. De menu kaart hebben we niet eens ingekeken, we hebben ons laten verrassen door het 5 gangen menu. En dat was een prima keuze! Zeer smakelijk en gevarieerd gegeten. Echt heerlijk!
Een aanrader voor een ieder die eens wat anders zoekt in een stad als Amsterdam, hoe anders? Dat kunt u het beste zelf ervaren.

9 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heerlijk 3 gangen menu gegeten! Dorade en heilbot als voorgerecht, super goed verzorgd en lekker. Hoofdgerecht hert , zo mals hebben we het niet vaak gegeten en een lekker chocolade nagerecht! Een super lekker etentje!!
Heel aardig personeel en op een mooie plek!

12 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn vrouw en ik hadden wat te vieren... Wij hadden al goede herinneringen aan Elkaar en eigenlijk was de ervaring exact hetzelfde als 5 jaar terug. Het verschil zat m in de jonge vrolijke bediening. Toendertijd was de eigenaar ons zelf aan het bedienen en je merkte dat deze meiden wat minder ervaring hadden en ietsje minder professioneel waren. De eigenaar had het hele plaatje als gastheer compleet onder de knie, maar de dames deden hun best en kwamen redelijk in de buurt. Als je het restaurant binnen stapt voel je je gelijk thuis door de huiselijke en intieme setting. Ik had het gevoel dat we er gisteren voor het laatst waren geweest en dat is goed bedoeld. Het eten was wederom top. Elk gerecht is goed op smaak en oogt ook nog lekker. We hadden het 3 gangen keuze diner met perfect bijpassende wijnen. Het tussengerecht sprak ons helaas niet aan. Hier had je de keuze tussen varkenswang of pompoensoep. De rest van de kaart was helemaal top en je had daar ook 4 keuzes ipv 2. Wij hadden zelf de uiencompote en de heilbot als voorgerecht, de fazant en de schelvis (scholfilet was niet geleverd) als hoofdgerecht en de kaas en de peer als nagerecht. Er zaten 2 amuses bij, waarvan vooral de 2de erg in de smaak viel. Dit was een chocoladebal met malibu-vulling. De eerste amuse was vooral visueel heel leuk, maar niet heel byzonder van smaak. Het 3 gangen keuze diner was kortom heerlijk bereidt met byzondere smaken. Het restaurant geeft je een huiselijk gevoel. De bediening was prima. Wij komen zeker nog terug.

Datum van bezoek: januari 2019
10 januari 2019 beoordeeld

eten was goed maar duurde ontzettend lang voordat eea werd geserveerd. Wij hadden de wijn al op voordat het eten werd geserveerd. Omdat het zo lang duurde wekte het irritatie op wat het eten daardoor minder lekker maakte.
Was jammer allemaal want in potentie had het een topavond kunnen worden. Teveel tafels op hetzelfde moment mogelijk de oorzaak dat keuken het niet aankon

Datum van bezoek: november 2018

Reizigers die Elkaar bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland

In Elkaar geweest? Deel je ervaringen!