Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 3 - € 13
Beschrijving: Een verborgen parel in het hart van Alkmaar! Gelegen op de 1e etage boven café De Pilaren, bevindt zich Bistro Heerlijk Nel. Aan een van de mooiste grachten, met een prachtig uitzicht op de visbanken en de Platte Stenenbrug. Bij Bistro Heerlijk Nel kun je eten in een warme, huiselijke sfeer. Dit ervaar je zodra je binnenkomt. Wij serveren bijzondere gerechten met veel aandacht voor biologisch en duurzaam. Daarnaast hebben we wekelijks wisselende gerechten. Het weekmenu, de vis van de markt en Nel’s vegetarische keuze zijn beroemd en geliefd bij onze gasten. Of je nu komt voor ons weekmenu, om iets te vieren, of om romantisch te dineren, bij Heerlijk Nel ben je altijd aan het juiste adres.