TravelocityUS$ 112
eDreamsUS$ 112
Orbitz.comUS$ 112
Beoordeeld op 27 februari 2023

Veel geld betaald voor 1 nachtje, maar eerlijk gezegd vonden wij het 't geld niet waard.

Als ik naar de foto's kijk, denk ik dat we een verouderde kamer hadden (105). Kamer rook erg muf, veel spinnenrag aan het plafond, douchecel was ronduit vies. Ook naar onze mening zijn de bedden veel te zacht en schuiven ze alle kanten op. Barsten in de muren zijn 'opgeknapt', maar met een andere verf overschilderd, waardoor het heel rommelig oogt. En voor de prijs van de kamer hadden we veel meer luxe verwacht.

Het ontbijt was te eenvoudig, ook z'n geld niet waard. Bovendien was de ontbijtruimte overvol en niet netjes schoongemaakt. Het voelde allemaal erg smoezelig aan.

Absoluut een hotel met een fijne uitstraling, maar er zou eens een heel goede schoonmaakploeg doorheen moeten gaan. Kijk maar eens naar de stoflaag op de kunstbloemen in het trappenhuis...... Heel jammer......

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 25 februari 2023

Mooi hotel, ouderwets, bed was ontzettend zacht! Ik zou het fijn vinden wanneer hotels weer eens 1 matras bedden zou hebben zodat het bed niet steeds uit elkaar gaat.
Miste zoetjes op de kamer en koffiemelkpoeder maar voor de rest prima. Ontbijt heerlijk, veel keus en vele restaurants in de buurt.

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 18 februari 2023

Wat een mooi hotel ,een oud postkantoor.
Na een zeer vriendelijk ontvangst ,gingen we naar onze kamer.
Een ruime kamer ,de kamer was erg schoon en netjes.
Er waren koffie en thee faciliteiten.
Nette schone douche en toilet.
Morgens een heerlijk ontbijt ,genoeg keuze.
We komen zeker nog een keer terug.
Bedankt voor het fijne verblijf.
Hans en Yvonne

Beoordeeld op 30 januari 2023

We waren maar 1 nacht in dit karakteristieke hotel, inclusief ontbijt. De kamer is basic, maar voor dit korte verblijf prima. Prachtig authentiek detail verwerkt in het stijlvolle interieur (zie foto).
We konden eigenlijk alleen maar op bed zitten/liggen, want echt allebei comfortabel zitten was niet mogelijk met maar 1 ‘luie’ stoel.
Bedden zijn erg zacht en en schuiven alle kanten op, zowel de matras als het beddengoed. Wc-bril lag los op het toilet. Mokken die in het koffiehoekje stonden, waren vies (opgedroogde koffiemelk?).
Het ontbijt is sober en niet alle producten zijn vers: je proefde zout-aanslag op de vleeswaren en er lag een flinke rotte appel en uitgedroogde mandarijn in de fruitmand.
Medelijden met de (enige??) medewerker die bij ons ontbijt aanwezig was; ze moest zowel de gasten ontvangen in de ontbijtzaal, de tafels afruimen, producten bijvullen, maar tegelijkertijd ook de uitcheck bij de receptie regelen. Respect!

Beoordeeld op 29 januari 2023

Een goed en mooi hotel in het centrum van Alkmaar. Prima kamer hadden wij en het ontbijt was ruim voldoende. Je kunt naar eigen behoefte koffie en thee halen. Het hotel ligt in het centrum van Alkmaar en is dus een goede uitvalsbasis om de stad te bezoeken.