Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Altijd goed”
Beoordeling van Trattoria Farci

Trattoria Farci
Geclassificeerd als nr. 15 van 297 Restaurants in Tilburg
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 575 - US$ 1.995
Gegevens restaurant
3 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Al een aantal keren hier aan tafel geschoven. Prima tent. Goede kaart en prettig geprijsd. Vriendelijke bediening

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank TonB401
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (61)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 61 beoordelingen

14 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een dagje Efteling hier terecht gekomen via TripAdvisor, super vriendelijke bediening en zeer kind vriendelijk, heerlijk gegeten , begonnen met antipasti was super lekker toen heerlijke pizza en als afsluiter een super lekkere tiramisu ! En een super limoncello om af te sluiten ! Hier gaan we zeker nog eens terug .

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank MichaelV4599
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2017 beoordeeld

Fijne voorgerechtjes, lekkere pasta's en pizza, prijs-kwaliteit zeker in orde, spontane en vriendelijke bediening, gezellige drukte, speelgoed voorzien voor peutertje, ruime parking nabij het restaurant, ideaal na een dagje Efteling.

Datum van bezoek: november 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 13ib
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een zaterdagavond, na een dagje Efteling hier een mooie afsluiter beleefd.
Heel vriendelijke bediening! Gestart met de antipasti, ruim voldoende en alles van heel goede kwaliteit. Daarna nog een stuk pizza waarop niks aan te merken is. Onze twee kinderen kregen een heerlijke spagettie bolognaise voorgeschoteld. Wij onthouden dit zeker voor als we nog eens passeren.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank M1493AOkellyd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2017 beoordeeld

Vrijdagavond hebben we besproken in Trattoria Farci. Komend vanuit het Noorden vanwege een golftoernooi willen we eten in een Italiaans restaurant
Trattoria Farci staat bij de beste tien Italiaanse restaurants in Tilburg vermeld. Alles wat daar staat is waar, verzorgd, gezellig, vriendelijk, prijs kwaliteit voortreffelijk. Heerlijk voorgerecht en onwijs lekkere pizza. Geen harde randen, alles wordt opgegeten en hoewel we even denken dat ze te klein zijn was het voor ieder van ons meer dan voldoende. Een aanrader om daar naar toe te gaan

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ckvanwijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Trattoria Farci bekeken, bekeken ook

Tilburg, Noord-Brabant
 
Tilburg, Noord-Brabant
Tilburg, Noord-Brabant
 
Tilburg, Noord-Brabant
Tilburg, Noord-Brabant
 

In Trattoria Farci geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding