Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer goed en een fijne sfeer”
Beoordeling van Hofstede de Blaak

Hofstede de Blaak
Geclassificeerd als nr. 5 van 297 Restaurants in Tilburg
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch, Italiaans, Nederlands
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
3 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekende kwaliteit keuken en zeer vriendelijke bediening. Je voelt je hier op je gemak. Brabantse gemoedelijkheid gaan samen met topkwaliteit gerechten. Een echte aanrader!

Datum van bezoek: december 2017
1  Bedank TonB401
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (288)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

39 - 43 van 288 beoordelingen

11 februari 2018 beoordeeld

Verrassend lekkere en smakelijke amuse en soepen. Eend, kwartel en slakken gedurfde maar toch goede combinatie. Gerechten zijn stevig gekruid en als dessert sluit een fris zoet nagerecht beter af dan het kaasdessert met warme gorgonzola. Heerlijk, toch die schaal warme frieten met mayonaise erbij.
Bediening is vriendelijk, wat zakelijk maar correct en vraagt terecht even aandacht voor de inhoud van de bereide gerechten.

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank AnkeHolanda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een verrassing is dit restaurant. Een schitterende ambiance, een uitstekende bediening, heerlijke kennis van de sommelier, prachtig eten. Een kleine diner kaart maar wel uitstekend uitgewerkt. Niets voor niets een Bib en Gault. We hebben genoten en ook toen we de prijs zagen.

Datum van bezoek: februari 2018
1  Bedank 80phih
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 januari 2018 beoordeeld

Het keuzemenu biedt een driegangenmenu voor € 28,50 en dat is echt belachelijk goedkoop voor wat je krijgt. Gerechten (en amuses!) zijn echt bijzonder lekker, service is uitstekend.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Vincent v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2018 beoordeeld

In een stukje van een woonwijk waar je eigenlijk niet meer een bijzondere gelegenheid verwacht ligt: Hofstede de Blaak. Ook wanneer je de "gang" van het pand inloopt heb je niet het gevoel een bijzondere ruimte te gaan betreden. (Tip: gang renoveren).
Ik vind Hofstede de Blaak een prima restaurant. Vooral de jachtkamer is zeer sfeelvol en warm aangekleed; comfortabele fauteuils, prettige tafels met voldoende afstand tot de buren. Aangename bediening, mooi opgemaakte borden, prettige porties, goede smaken. Kortom: een aangename avond verzekerd voor een faire prijs.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank JME444444
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hofstede de Blaak bekeken, bekeken ook

Tilburg, Noord-Brabant
Tilburg, Noord-Brabant
 
Tilburg, Noord-Brabant
 

In Hofstede de Blaak geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding