Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een heerlijke lunch buiten op het terras.”
Beoordeling van Het Dorstige Hert

Het Dorstige Hert
Geclassificeerd als nr. 21 van 297 Restaurants in Tilburg
Keukens: Café
Gegevens restaurant
21 augustus 2017 beoordeeld

Het Dorstig Hert momentje vis bestaande uit een vissoepje, garnalenkroketje en een salade met tonijn was een goede keus. Lekker, een mooi opgemaakt geheel en een uitstekende smaakcombinatie.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank fpulskens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (68)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

19 - 23 van 68 beoordelingen

13 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijne informele sfeer. Snelle bediening, leuke kaart met eigen Hert bier. Dinerkaart is eenvoudig maar van prima kwaliteit. Met name de biefstuk is een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank 288bartg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Als echte Tilburg kom ik hier al ruim 50 jaar. Voer een stoffige bende met gezette alcoholisten aan de bar. Nu uitgebreid met een extra zaal en een heerlijk terras.. Aanwinst voor Tilburg

De kaart is beperkt gehouden maar dat doet zeker niet af aan de kwaliteit van het eten. De sfeer zowel binnen als op het terras is uitstekend en de bediening is gastvrij.

De prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend zeker als je even tussendoor wel eten of lunchen met je gasten.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank ToonenTreesje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker geborreld en gegeten! Leuke en vlotte bediening. Prachtig terras. Mooie sfeervolle zaal en café

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank Eric v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 mei 2017 beoordeeld

Ik ben weer een keer bij Het Dorstig Hert geweest. Nu voor een receptie. Ik was er al meer geweest. Wat zit je daar toch leuk. Met mooi weer buiten ook gezellig. Bij een eerdere receptie hadden we in de tuin een BBQ. Heerlijk.
Zit wel vlakbij parkeerterrein maar het is toch gezellig om daar te zitten.
Vriendelijke bediening, lekkere hapjes. Goed verzorgd.Was ook druk voor de lunch. ijken.

Datum van bezoek: april 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Riki D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Het Dorstige Hert bekeken, bekeken ook

 
Tilburg, Noord-Brabant
Tilburg, Noord-Brabant
 
Tilburg, Noord-Brabant
 

In Het Dorstige Hert geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding