Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fijne sushi,salades en bowls”
Beoordeling van Sumo

Sumo
Geclassificeerd als nr. 49 van 297 Restaurants in Tilburg
Keukens: Sushi, Japans, Grill
Dineropties: Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Bezorgen, Reserveringen
10 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je een keer geen zin hebt om te koken denk dan eens aan sumo in tilburg op de heuvel,je kan hier lekkere sushi,noodles,bowls of een goede salade bestellen en het word aan de deur gebracht,prima eten prima service en goed betaalbaar

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Esperanza2060
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (54)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 54 beoordelingen

20 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Sumo is een grote zaak waar het op de vrijdagavond dat wij er waren helemaal vol zat met een tamelijk jong publiek. Onze verwachtingen waren niet hoog gespannen, maar dat werd gelogenstraft. We zaten prima en best rustig, de bediening was vlot en het eten was boven verwachting. Ronduit lekker! Hier kun je prima een hapje eten.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank renek920
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na de film in Tilburg even wat gaan eten. Plekje bij de deur waar constant rokers in en uitlopen waardoor je veel last van de kou hebt. Verder is het toch gewoon als andere sushi restaurants een beetje een vreetschuur. Bediening is wel snel en aardig.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank sebastiaanv941
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Druk en rumoerig. Bediening gehaast, niet heel persoonlijk. Niet blij verrast door de gerechten. We hebben beter Sushi gegeten in Tilburg.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank bvandalen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 januari 2018 beoordeeld

Je kan er uitstekend terecht voor sushi . Prima ambiance met meer dan genoeg aanbod ook vegetarische kost

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sumo bekeken, bekeken ook

 
Tilburg, Noord-Brabant
 
Tilburg, Noord-Brabant
 

In Sumo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding