Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vies en slecht”
Beoordeling van Happy Italy

Happy Italy
Geclassificeerd als nr. 3 van 7 Dessert in Tilburg
Keukens: Italiaans, Pizzeria
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
12 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Slechte bediening eten was niet lekker . Afbreuk aan de italiaanse keuken
De keukenbrigade was alleen maar aan het herrie schoppen

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Luigi M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (520)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 520 beoordelingen

28 september 2018 beoordeeld

Ook in Enschede is het uitsluitend pinnen, voor de rest snelle service prima wat eten betreft vol bord met spaghetti bolgnese heerlijk netjes vriendelijke bediening niks mis mee.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank robertuske
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2018 beoordeeld

Wat komen wij hier graag, je bent lekker snel aan de beurt en het eten is altijd zo lekker en vers , krijg je het niet op, geen probleem , je krijgt alles mee naar huis

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Kranig
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Is erg goed lekkere pasta en desserts.
Snelle service. Nadeel is de vestiging Breda dat je daar alleen met pin kan betalen. In tilburg kan je wel kontant afrekenen

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Stef723
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wilt u goedkoop een echte pizza eten. Dan moet u bij Happy Italie zijn. De Heuvelstraat helemaal uitlopen tot aan de Nieuwstraat en u bent aan uw linkerzijde op plaats van bestemming. Heel klein pleintje met t beeldje van de Kruikenzeiker erop.
Goed eten voor heel weinig geld en dus altijd erg druk

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Peter En Desire... P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Happy Italy bekeken, bekeken ook

Tilburg, Noord-Brabant
Tilburg, Noord-Brabant
 
Tilburg, Noord-Brabant
 

In Happy Italy geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding