Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker eten en niet duur”
Beoordeling van Happy Italy

Happy Italy
Geclassificeerd als nr. 3 van 7 Dessert in Tilburg
Keukens: Italiaans, Pizzeria
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
2 februari 2018 beoordeeld

Gisteren bij happy italy in tilburg gegeten,beste tijd is tussen 5 en 5:30,want dan hoef je niet in de rij te staan buiten.Alhoewel dat ook best snel gaat.De pasta was erg lekker,de salade caprese nog beter!Had weinig tijd en dan is happy italy erg geschikt,eten was er 10 minuten na bestelling!de rekening was 18 euro,pasta,salade en een grote fles Spa blauw.snel,goed,goedkoop,kom hier vaker...

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank Esperanza2060
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (519)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

27 - 31 van 519 beoordelingen

31 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met m’n dochter hier terecht gekomen. Samen een voorgerecht gedeeld en beide een (andere) pasta als hoofdgerecht. Ieder een frisdrank en een glas wijn. Samen slechts €31,- kwijt! Enorm groot restaurant, maar door de verschillende hoekjes en indeling niet de uitstraling van vreetschuur. Veel verschillende mensen in de bediening met ieder hun eigen taakje. De bediening is idioot snel. Als je wilt sta je in een half uur weer buiten. Wij deden iets rustiger aan, we hadden de tijd. Pasta’s waren voor die prijs eigenlijk heel lekker!

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank 211liesbethv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een snelle lunch tijdens shoppen hier binnengeploft. Samen een pizza gedeeld.
Zag er veelbelovend uit op de kaart.
De pizza was bij het uitserveren bedolven onder een berg parmezaanse kaas. Jammer, want hierdoor ging de smaak van de andere ingrediënten verloren.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank Rob v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Overheerlijke pizza’s broodjes salades en pasta’s voor een zeer lage prijs. Kwaliteit is prima. Tijdens spitsuren erg druk, je loopt dan de kans dat je een poosje in de rij moet wachten. Prijs/kwaliteit is zeer goed

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank pkberkel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Niet echt super eten. Wel goedkoop. De wachtrij buiten is een statement van de keten denk ik. Is niet nodig.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank Peter d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Happy Italy bekeken, bekeken ook

Tilburg, Noord-Brabant
Tilburg, Noord-Brabant
 
Tilburg, Noord-Brabant
 

In Happy Italy geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding