Wij zijn hier gaan karten en hebben de basement challenge gedaan. Prijzen zijn erg duur maar je ... meer lezen
Het is een zeer leuke baan alleen toen mijn biertje werd gebracht werd ik niet zo vriendelijk ... meer lezen
Wij zijn met het bedrijf op een bedrijfsuitje bij de Voltage geweest. We hebben 2 activiteiten gedaan, footpool en minigolf.
Footpool was zeer geslaagd, echt een leuke activiteit. Het valt niet mee om met voetballen te poolen. Dat zorgde dus voor zeer leuke situaties en erg veel lol.
Minigolf hebben we ivm het weer binnen gedaan. De minigolf banen (9 holes) kan ik echter afraden. De banen zijn van erg slechte kwaliteit en weinig uitdagend. Daarnaast was de staat van verschillende banen ook niet goed. De minigolf binnen zou ik dan ook overslaan mocht je een activiteit bij de Voltage gaan doen.
Beste Bas V, Bedankt voor de mooie beoordeling! De opmerking wat betreft het minigolf zullen wij meenemen in onze volgende teamvergadering! Wij hopen dat wij jullie nog een volgende keer mogen ontvangen bij De Voltage! Met vriendelijke groet, Team de Voltage
Als je met vrienden of familie een leuke activiteit wil gaan doen kun je zeker bij de Voltage terecht. Voor iedereen is er wel iets te doen wat bij je interesses past!
Beste Daphne V, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij hopen dat wij jullie nog een volgende keer mogen ontvangen bij De Voltage! Met vriendelijke groet, Team de Voltage
Gebowld en daarna gekart voor € 18.50 p.p. Goed personeel, mooie locatie.
Bij een van ons was de tijd bij het karten niet geklokt, en daar werd meteen een tegoedbon voor een keer gratis karten uitgedeeld: dat is pas service!
Iedereen was zeer tevreden, aanrader!
Beste Vinvlugt, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij hopen dat wij jullie nog een volgende keer mogen ontvangen bij De Voltage! Met vriendelijke groet, Team de Voltage
Toffe locatie, wij hebben eentoffe middag gehad met een groep van 8 personen. Deden oa escape room the kitchen, arrow shooting en farmers fight. Gezellige middag gehad
Beste NVH1981, Bedankt voor de beoordeling! Wij hopen dat wij jullie nog een volgende keer mogen ontvangen bij De Voltage! Met vriendelijke groet, Team de Voltage
Leuk en gezellig gebowld. Alleen jammer dat ze geen lift hebben voor mindervalide en mensen die slecht ter been zijn,maar wel invalideparkeerplaatsen hebben.
Service was goed, alleen weer jammer van de muziek 2 uur dezelfde muziek gehoord....
Beste Jolanda B, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een beoordeling achter te laten. Wij zullen uw opmerkingen meenemen in onze volgende teamvergadering! ,Met vriendelijke groet, Team De Voltage
Voor een uur gereserveerd en een half uur bowlingtijd gekregen. Ook nog grof te woord gestaan, jammer Voltage 👎🏽👎🏽👎🏽
Beste Danielle,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ongenoegen te uiten. Wij ontvangen doorgaans weinig tot geen opmerkingen over onze diensten, daarom nemen wij uw beoordeling ook uiterst serieus.
Uw opmerking zal doorgezet worden, en meegenomen worden in het volgende teamoverleg.
Wij hopen u een volgende keer te mogen ontvangen bij de Voltage om te laten zien dat het ook anders kan!
Team de Voltage