Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker wat anders ”
Beoordeling van Sarban

Sarban
Geclassificeerd als nr. 3 van 297 Restaurants in Tilburg
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Afghaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier met z'n vijven heerlijk gegeten, van tevoren gereserveerd dat was maar goed ook. We gingen voor het kennismakingsmenu soort van tappas, voorgerechten verschillende kleine hapjes dus, het hoofdgerecht ook weer verschillende gerechten kwamen op tafel, het was erg lekker goed gekruid niet pittig, goede porties. Lekker nagerecht en nog vijgenthee. Men is erg vriendelijk en komt aan je tafel alles uitleggen over de gerechten. Echt eens heen gaan zou ik zeggen als je een keer iets anders wilt. Centraal gelegen ca. 10 min lopen vanaf treinstation.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank JolandaBali
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (324)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

37 - 41 van 324 beoordelingen

4 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg gezellig restaurant met fijne bediening en bovenal heerlijk eten!
Vooral het kenningsmakingsmenu is erg aan te raden , je krijgt een proeverij van de meeste gerechten van de kaart.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank johanz783
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten bij Sarban is een belevenis! Moet je zelf mee maken. Enthousiaste service gerichte bediening, het restaurant heeft een mooie sfeer.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Adrie D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat was dit een aangename verrassing. We kozen voor het kennismakingsmenu. We Keken n beetje raar op toen de gastvrouw aan tafel kwam zitten om je te vertellen wat ze gebracht had. Maar wat leuk en gastvrij. En het eten was superlekker! Wij gaan zeker nog eens terug. Een aanrader!!

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank FamBrock
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden een driegangen kennismakingsmenu. Wat een verrassing. Uitbundige smaken, verrassende combinaties, een lust voor het oog en een meer dan vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank Y5181FHsimonc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sarban bekeken, bekeken ook

 
Tilburg, Noord-Brabant
 

In Sarban geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding