Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
jesse V

Beoordeling Ibis

Beoordeling van ibis Tilburg
4,0 van 5 bollen5 sep 2023 beoordeeld
Erg fijne en schone kamers! Het personeel was erg vriendelijk en er was een prima parkeerplaats bij. Daarnaast was het ontbijt erg lekker, dus daar was niks op aan te merken. En heel fijn dat er op de kamers een airco zat.
Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Bezocht voor zaken
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van ibis Tilburg, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 20 sep 2023
Beste Jessevs,
Bedankt voor uw beoordeling en feedback.

We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze schone kamers en vriendelijk personeel. Het is fijn om te weten dat u onze parkeerplaats en het ontbijt ook als prettig heeft ervaren. Daarnaast zijn we verheugd dat u de aanwezigheid van airconditioning in de kamers op prijs stelde.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij ibis Tilburg.
Met vriendelijke groet.

Kaoutar Happel, Customer Service
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    € 128
  • Hotels.com
2.2 km van ibis Tilburg
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Mercure
    € 132
  • Booking.com
  • Hotels.com
3.3 km van ibis Tilburg
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
2.8 km van ibis Tilburg
Gratis wifi
Bar/lounge
getlstd_property_photo
  • Priceline
  • eDreams
  • Vio.com
3.2 km van ibis Tilburg
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Agoda.com
3.9 km van ibis Tilburg
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 152
  • Hotels.com
4.2 km van ibis Tilburg
Gratis wifi
Gratis parkeren
Bathroom
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
4.3 km van ibis Tilburg
Gratis wifi
Gratis parkeren
    3.9 km van ibis Tilburg
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    • Expedia.com
    • ZenHotels.com
      € 120
    • Hotels.com
    3.3 km van ibis Tilburg
    Gratis wifi
    • Agoda.com
    7.6 km van ibis Tilburg
    Meer hotels in Tilburg bekijken
    Beoordelingen (122)
    Beoordelingen filteren
    122 resultaten
    Waardering van reizigers
    44
    55
    12
    4
    7
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    44
    55
    12
    4
    7
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    2 - 7 van 122 beoordelingen
    Beoordeeld op 1 september 2023

    In dit hotel verbleven voor werk en een aanrader. Rustig hotel, vriendelijk personeel. Beperkte maar prima kaart en een prima ontbijt. Kamers zijn relatief basic maar volstaat helemaal. De laundry bag is ook prettig als de housekeeping niet binnen kan.

    Datum van verblijf: augustus 2023
    Reistype: Reisde voor zaken
    Bedank rickhY1941FT
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Hotel- cmanager, Owner van ibis Tilburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 september 2023

    Beste Rickhy,
    Hartelijk dank voor uw review.

    We zijn blij te horen dat u ons hotel rustig vond en dat u tevreden was met het vriendelijke personeel. Het is fijn om te weten dat u onze beperkte kaart en het ontbijt als prima heeft ervaren. We begrijpen dat onze kamers relatief eenvoudig zijn, maar we zijn blij dat ze aan uw behoeften voldeden. Wat betreft de housekeeping, we zorgen ervoor dat onze gasten altijd een schone en comfortabele omgeving hebben tijdens hun verblijf.



    We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij ibis Tilburg. Met vriendelijke groet.


    Kaoutar Happel, Customer Service

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 29 mei 2023 via mobiele applicatie

    Schoon, vriendelijk personeel. Bed kraakte een beetje maar lag wel lekker. Geen koelkastje helaas, maar dat wisten we al van tevoren. De kamer was verder wat je van een hotel in deze prijsklasse verwacht. Badkamer was ook prima. In/uitchecken ging vlot.

    Datum van verblijf: mei 2023
    Reistype: Reisde met een partner
    Bedank Sherpa53291485974
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 28 maart 2023

    het personeel was erg vriendelijk

    de kamer die ik had was heel klein, rondom het bed heb je letterlijk max 50 centimeter loopruimte, de badkamer is redelijk, maar de wc is zo krap dat als je er op zit (en ik ben echt niet de grootste) je met je knie tegen de wcrolhouder aan komt.

    de kussens waren vreselijk: ze lijken heel dik, tot je je hoofd erop legt, dan zakken ze in en kan je net zo goed zonder kussen gaan liggen

    de regendouche was goed, maar de douchecabine is halfopen. dat betekent dat je na 10 minuten douchen het water op de vloer in het wc gedeelte hebt staan, daarnaast was de afzuiging zo bizar slecht/niet aanwezig dat 3 uur na het douchen mijn bril alsnog besloeg, en op de muren staat volgens mij na 24 uur uur nog het vocht.

    ik weet niet precies wat het is, maar ik schat de airco buiten, die 24/7 een zoemend geluid maakt, probeer daar maar eens bij te slapen.

    daarnaast zijn de kamers zo gehorig dat je op de eerste verdieping alsnog mensen in het restaurant de stoel hoort schuiven. mijn advies: als je gaat, neem dan een kamer achterin het hotel.

    Datum van verblijf: maart 2023
    Reistype: Reisde voor zaken
    Bedank robert d
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 26 juli 2022

    Datum van verblijf: juli 2022
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 28 juni 2022 via mobiele applicatie

    Het was gewoon helemaal prima. Prima bed, mooie gerenoveerde badruimte, airco, prima ontbijt.
    Omdat de bus naar het centrum niet bleek te rijden rustig op hun eigen terras gezeten met een heerlijke weizen.

    Datum van verblijf: juni 2022
    Reistype: Reisde met een partner
    Bedank sielae2020
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Meer beoordelingen bekijken