Beoordeeld op 22 januari 2023 via mobiele applicatie

Landal De Vers is mooi gelegen tegen de rand van de Overloonse Duinen, alwaar je heerlijk kunt wandelen.
Wij hadden een tweepersoons huisje dat goed was ingericht en uitgerust.
Het zag er bij aankomst schoon uit.
De sauna was geweldig!!!
Het bankstel voor de tv en de bank aan de muurzijde bij de eettafel zaten allesbehalve comfortabel! Maar omdat dit een persoonlijke ervaring is, kun je hier geen algemene conclusie uit trekken. De opzet van het park is goed, maar op sommige plaatsen is de bebouwing wel erg dicht op elkaar. Er zijn zelfs huisjes bij die zodanig zijn gesitueerd, dat je op je terras totaal geen privacy hebt. Goed op de plattegrond kijken vooraf is dan wel wenselijk!
Personeel bij de receptie is heel vriendelijk en behulpzaam. Een warm welkom en een goed afscheid derhalve.
We hebben een heerlijke week gehad.

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 5 november 2022

Voor de 4e x naar dit park geweest en ondanks de mooie ligging was het huisje erg vies.
Plakkerige trapleuning, overal vingervlekken, dikke lagen stof en zelf onder het bed. Kapotte elektriciteit snoertjes, vieze randen rondom toiletpotten en een vieze badkamervloer met heel veel haren.
Bij binnenkomst rook het naar chloor om een zogenaamd schoon gevoel te creëren.
In de boeking zit een schoonmaak prijs van ongeveer 50 euro. Ronduit schandalig.

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 6 september 2022 via mobiele applicatie

Wij hebben een heerlijke week gehad (huisje 165), mooi ruim opgezet, veranda en kamado bbq.

Helaas bij binnenkomst zagen we dat het huisje echt nog vies was en we zelf nog aan de schoonmaak konden (eet resten onder de tafel, stof op de kamers, bruine rand in het bad, apparatuur wat plakt). Alles was snel schoon wat ons dus echt verbaasde, waarom is dit niet door de schoonmaak gedaan?! We zijn al vaker bij landal geweest maar dit hadden wij nog niet eerder zo meegemaakt.

Verder hebben we echt genoten en is het een mooi park + omgeving.

Kamertip: Als je goed bbq vlees zoekt ga naar de Rooyse Slager in Venray. De dierentuin in Overloon is ook zeker de moeite waard met kinderen.
Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 16 augustus 2022 via mobiele applicatie

Fijn, niet al te massaal park van Landal. We hadden een 8 persoons bungalow voor z’n 4-en dat was natuurlijk heel ruim, voor 8 personen wat aan de krappe kant denk ik, vooral de leefruimte. Schoonmaak was niet geweldig, zelf nog met een doekje vooral de keuken schoongemaakt en even gestofzuigd. Zwembad is wat aan de kleine kant op piektijden en warme dagen, maar wel heel schoon en netjes. Geen toezicht, soms wel andere activiteiten waardoor een deel van het bad niet beschikbaar is (bijv zwemles). Mooi vernieuwd plein met leuke midgetgolf en speeltuin en voldoende “groen”. Animatie vooral gericht op kinderen <10 jaar. Mooi gelegen aan de rand van bos/heide, waardoor je er echt even uit bent. Overloon is een klein plaatsje waar je voor de boodschappen goed terecht kunt met een slager, bakker en supermarkt. Ook leuke horeca en ijssalon op loopafstand. Wij hebben genoten!

Kamertip: Ga een ijsje halen bij Clevers!
Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 4 juli 2022

Super mooie locatie aan het randje van het bos & de duinen. Huisjes zijn gerenoveerd en zagen er super schoon uit. We zijn echt heerlijk tot rust gekomen in ons huisje.
Wat wel jammer was, is dat ze nog wel volop in de verbouwing zijn van de faciliteiten... volgens de site zou dit afgelopen Juni al klaar moeten zijn. Het zou fijn geweest zijn als ze dit aangegeven hadden. We reden nu letterlijk een bouwval binnen, niet echt een warm welkom. Daarbij was de Informatie van de receptie wat matig, maar voor de rest prima vakantie gehad. Voor de omgeving/het huisje zou ik zeker terug komen.

Kamertip: Tip: Wifi wachtwoord zit in het keukenkastje, dit word niet echt vermeld bij je aankomst..
Datum van verblijf: juli 2022