Beoordeeld op 21 augustus 2020

Wij hebben de afgelopen 2 weken in een 2L huisje gezeten. Super huis! Heel netjes, lekkere boxspring bedden, een sauna, sunshower, ligbedden buiten. Alles was top! Wij zaten aan de rand van het bos en dat is heerlijk met een hond.

In de omgeving kan je onwijs leuke dingen doen. Wel is het aan te raden om met de auto te gaan omdat de meeste stadjes verder liggen om even zomaar naar te fietsen.

Tip voor in de zomer, neem een ventilator mee! Wij zaten in de hittegolf en met alles goed dicht houden was het constant 30 graden in ons huisje (plat dak en geen airco of iets in het huisje).

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 4 juli 2020 via mobiele applicatie

Mooi vakantiepark in leuke omgeving. Het park lijkt een upgrade gehad te hebben. Bestaande huisjes zijn verbouwd. Er zijn veel nieuwe huisjes bijgekomen. Wij hadden een kinderbungalow. Van alle gemakken voorzien. Schoon en heel netjes. Mooie speeltuintjes.
Het is geen overdreven groot park. Zwembad is niks bijzonders maar wel schoon en netjes. Prima met kleine kinderen.
Broodjesservice vooraf bestellen via de receptie vond ik het enige minpunt. Past toch niet helemaal meer in deze tijd...

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 12 juni 2020

In verband met het coronavirus kon helaas onze vliegvakantie niet doorgaan vandaar dat we hebben gekozen voor een midweek op Landal de Vers.
Wij hadden een nieuwe comfort bungalow (4C2) de bungalow zag er echt netjes uit met moderne inrichting en alle gemakken voorzien.
Met name de veranda met loungebanken en openhaard is een leuke aanvulling.
De woning is goed geïsoleerd iets te goed zelfs, wij vonden het soms wel wat warm ik denk met een aantal dagen 30 graden dat het wel erg warm wordt in de slaapkamers.
De planten en bomen moeten in het nieuwe gedeelte nog gaan groeien. vind je wil je echt midden in de natuur zitten kan je beter kiezen voor een oudere bungalow.
Wij vinden comfort erg belangrijk dus was voor ons de keuze niet moeilijk.

Wandelen en fietsen op het park kan zeer goed, overal zijn er toegangswegen richting het bos.

Wegens het coronavirus dienen de broodjes voor het ontbijt middels een bestelformulier beteld te worden, ook bij het restaurant Broer & Zus dient gereserveerd te worden behalve voor een drankje op het terras is dit niet nodig.
Check-in en Check-out gaat snel met weinig contactmomenten en het zwembad heeft ook aangepaste openingstijden. voor de rest merk je gelukkig weinig belemmeringen.
Op het park is het heerlijk rustig waar een gemoedelijke sfeer heerst ik denk wel dat het in het hoogseizoen wel wat drukker is i.v.m. schoolvakanties.
Supermarkt is binnen 5 minuten rijden van het park.
De stad Venray op ongeveer 20 minuten en Arcen op 30 minuten dus voor uitstapjes zijn er ook voldoende mogelijkheden.

Landal de Vers raad ik zeker aan, vooral als je van natuur, wandelen en fietsen houdt is het een aanrader!
Wij komen hier zeker nog eens terug en kiezen zeker weer voor één van de nieuwe bungalows.

Kamertip: Kies voor één van de nieuwere bungalows
Datum van verblijf: juni 2020
Beoordeeld op 22 januari 2020 via mobiele applicatie

Weekend in de Vers is een aanrader, ruim huisje, 2-pers. luxe langs de bosrand. Mooi ingericht, eigenlijk niets op aan te merken.

Vanuit je huisje loop je zo het bos in, ideaal met de hond. Verschillende wandelroutes, goed aangegeven met gekleurde paaltjes.

Er is een zwembad, maar hebben we niet bezocht. Voor de boodschappen even het dorp in, ook gezellig. Je kan gaan eten bij Broer&Zus, of een snack en pizza halen. Broodjes voor ‘t ontbijt kan je dag vtv bestellen en ‘s morgens afhalen.

Kortom, zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: januari 2020
Beoordeeld op 8 januari 2020

Het park is in de jaren goed verbouwd met nieuwe huisjes en oudere hebben een update gehad. Het zwembad is vernieuwd en is goed. Lekkere omgeving voor wandelen. Het restaurant op het park is heerlijk. Je kan er lekker genieten van een lekker drankje van de uitgebreide bierkaart en het diner is zeker aan te bevelen.

Datum van verblijf: december 2019