Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 11:00 - 17:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
De moeite waard

Interessant museum met vele voertuigen, en objecten. Echtde moeite waard. De hond mag ook gewoon ... meer lezen

Beoordeeld op 15 augustus 2022
rudibroos
,
Essen, België
Heel leuke ervaring

Dit was een geweldige ervaring, zo veel oorlogs attributen hadden we nog nooit gezien. We hebben er ... meer lezen

Beoordeeld op 29 juli 2022
deryckej2022
via mobiele applicatie
Lees alle 608 beoordelingen
  
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Google
Populaire tours & activiteiten in en om Overloon
vanaf US$ 21,22
Meer info
vanaf US$ 136,84
Meer info
vanaf US$ 28,11
Meer info
vanaf US$ 36,07
Meer info
Beoordelingen (608)
Beoordelingen filteren
608 resultaten
Waardering van reizigers
395
173
32
6
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
395
173
32
6
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 608 beoordelingen
Beoordeeld op 29 juli 2022 via mobiele applicatie

Dit was een geweldige ervaring, zo veel oorlogs attributen hadden we nog nooit gezien. We hebben er een paar musea gedaan in Frankrijk maar dit was totaal iets anders. Herhaling vatbaar, we komen zeker nog eens terug

Datum van activiteit: juli 2022
Bedank deryckej2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 juli 2022 via mobiele applicatie

Het nieuwe Lancaster Paviljoen is zeer indrukwekkend en spreekt zeer tot de verbeelding. Mijn twaalfjarige zoon was erg onder de indruk hiervan. De Jeeptentoonstelling is erg interessant voor de échte Jeepliefhebber. Het museum in zijn geheel is ontzagwekkend. We hebben samen een mooie indrukwekkende dag gehad en komen zeker nog een keer terug.

Datum van activiteit: juli 2022
Bedank Anne1010101
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 mei 2022

Wij waren gekomen voor Militracks.
Er waren erg druk, zowel buiten als binnen museum. Binnen museum zijn veel auto's, tanks, vliegtuigen. Ook een paar video en veel informaties. Een van de betere museum.

Datum van activiteit: mei 2022
Bedank Trip153742
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 mei 2022 via mobiele applicatie

Zeer indrukwekkend. Als je in de buurt bent moet je hier absoluut heen en anders is het dd moeite waard om erheen te rijden. Voor kinderen ook heel goed te doen.

Datum van activiteit: mei 2022
Bedank Schotvanger
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 mei 2022

Het Oorlogsmuseum is een bijzonder museum op een historische plek. Hier heeft namelijk een van de grootste tankslagen in Nederland plaatsgevonden. De meeste stukken staan nu opgesteld in een grote hal. Naast een groot aantal voertuigen, waarvan de meeste uit de Verenigde Staten komen zijn er een paar vliegtuigen, met als topper een neergestorte Lancaster die als een 'legpuzzel op ware grootte' is tentoongesteld. Verder zijn er talloze andere voorwerpen te zien, in verschillende diorama's. Er wordt in het museum een behoorlijk beeld gegeven van de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Alles bij elkaar bijzonder indrukwekkend. Een must-see voor iedereen die ook maar een klein beetje geïnteresseerd is in geschiedenis

Datum van activiteit: april 2022
Bedank Loetk1250
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken