Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 11:00 - 17:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Oorlog hoort in een museum

Ooit bezocht met mijn ouders. Aangezien vandaag eigenlijk Militracks zou zijn, deze datum in mijn ... meer lezen

1 week geleden beoordeeld
89mauricer
,
Oosterhout, Nederland
via mobiele applicatie
Fietsen door het oorlogsmuseum

Tijdens een fietstocht uitkomen bij dit museum in Overloon is niet echt bijzonder. Een kwestie van ... meer lezen

3 weken geleden beoordeeld
theovandeloo
,
Valkenswaard, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 585 beoordelingen
  
Google
Populaire tours & activiteiten in en om Overloon
vanaf US$ 155,97
Meer info
Beoordelingen (585)
Beoordelingen filteren
585 resultaten
Waardering van reizigers
378
169
31
5
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
378
169
31
5
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 585 beoordelingen
Beoordeeld op 4 augustus 2021

Hele uitgebreide collectie van materieel en objecten uit de tweede wereldoorlog. Alles is ruim opgesteld voor een goede doorstroom. De film/tentoonstelling in het midden van het museum is erg indrukwekkend. Parkeren kan gratis naast het museum. Vanaf het parkeerterrein is het nog wel een stukje lopen naar de ingang.

Datum van activiteit: juli 2021
Bedank peterbroos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2021 via mobiele applicatie

Prachtig museum met een enorme collectie voertuigen en spullen uit de tweede wereldoorlog. Ook grote diversiteit aan voertuigen. Als je echt van dit soort dingen houd is dit wel de plek om een keer gezien te hebben. Ook voor kinderen is het heel leerzaam en leuk. Kom over een paar jaar zeker nog eens terug.

Datum van activiteit: juli 2021
Bedank Dennis_vd_Aa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2021

een dergelijk museum van deze grootte had ik nog nooit gezien. De kwaliteit van de presentaties en taferelen met de nodige precisie uitgevoerd was positief verheugend. puik werk gedaan en zoveel research dat er aan gedaan werd. Een absolute aanrader oor iedereen die in war geschiedenis interesse heeft

Datum van activiteit: juli 2021
1  Bedank goldwinger1000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2021

Geweldig groot en mooi opgezet museum met veel tanks en legervoertuigen. Alles staat overzichtelijk opgesteld. Door het museum loopt een fietspad. Alles is Corona prooef ingericht. Dit museum is een aanrader voor een liefhebber van militair materieel.

Datum van activiteit: juli 2021
Bedank johnjE6503GY
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 december 2020

Als je geinteresseerd bent in oorlogsmateriaal moet je hier beslist naartoe. Zeer grote collectie voertuigen en andere materialen. Het is leuk in tafereeltjes opgezet. Je kunt er zelfs met je fiets doorheen fietsen via een pad dat bovenin het museum loopt. Zeer leuk. Ook zeer geschikt met kinderen. Heeft ook een groot restaurant waar je een goede dagschotel of andere gerechten kunt nuttigen. Zeer de moeite waard.

Datum van activiteit: juli 2020
Bedank Ineke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken