Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 17:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Mooi groot museum.

Als je geinteresseerd bent in oorlogsmateriaal moet je hier beslist naartoe. Zeer grote collectie ... meer lezen

Beoordeeld op 15 december 2020
Ineke V
,
Ridderkerk, Nederland
Indrukwekkend

Indrukwekkend museum, zowel binnen als buiten. Goed te volgen verhaallijnen en logische volgorde in ... meer lezen

Beoordeeld op 12 december 2020
eefj2015
,
's-Gravenzande, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 575 beoordelingen
  
Google
Populaire tours & activiteiten in en om Overloon
vanaf US$ 158,18
Meer info
Beoordelingen (575)
Beoordelingen filteren
575 resultaten
Waardering van reizigers
371
167
31
5
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
371
167
31
5
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 575 beoordelingen
Beoordeeld op 29 september 2020

In-druk-wekkend. WOW. Wat een collectie, wat een duidelijke verhalen. Wat een enorm net geordend museum. Ook met de goeie corona maatregelen nog erg makkelijk te bezoeken en alles goed in je te laten werken. Je kunt er gemakkelijk een volle dag doorbrengen als je echt alles goed in wil laten werken. En weer heb ik meer respect gekregen voor de jonge mensen van heel ver weg, die ons te hulp kwamen om ons van een vreselijk regime te bevrijden. (Wat een verschil met de jeugd van tegenwoordig). Kortom, hij is eindelijk van mijn "te doen" lijst af, maar ik kom er zeker terug.

Datum van activiteit: september 2020
Bedank gemelos22
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2020 via mobiele applicatie

Mooi Museum als je van oorlogsgeschiedenis houd en dan voirnamelijk WO2. Ruim opgezet en nieuw, vriendelijk personeel . Goed restaurant met schappelijke prijzen. Mooie omgeving

Datum van activiteit: september 2020
Bedank Trip35428898966
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2020

Geweldig mooi museum uit de oorlogs jaren van die streek, veel voertuigen en complete verzamelingen. Echt een aanrader. TOP

Datum van activiteit: september 2020
Bedank Michel V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2020 via mobiele applicatie

Een bezoek aan het oorlogsmuseum is eigenlijk een must als je in overloon verblijft. Het museum geeft vanuit verschillende invalshoeken een indringende kijk op persoonlijke verhalen uit 2e wereldoorlog. Daarnaast is er een enorme hal met materieel en munitie uit deze tijd. Wat zeker de moeite waard is. Onze kinderen (2 en 4) hebben zich vergaapt aan het grote materieel, maar zijn te klein om alles goed te begrijpen. Er is wel een mooie grote speeltuin op het terrein in de buurt van het museum.

Datum van activiteit: september 2020
Bedank timhN1224HU
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2020 via mobiele applicatie

Vandaag met zoon hier geweest, online reserveren ivm corona. Museumkaart gratis en zoon €5.00korting met NL veteranenpas. Route staat goed aangegeven met pijlen op de grond, het was niet druk dus 1.5mtr afstand houden geen probleem. Ik was al eerder geweest, maar dat was voor de verbouwing. Bij binnenkomst prachtige filmbeelden op groot scherm aan de muur, de opkomst van Hitler voor 1940. Dan mooi overzicht over de jaren 1940-1945. Grote zaal met voertuigen, ziet er echt allemaal heel verzorgd en netjes uit, overal bordjes met technische uitleg. Zoon 6jaar bij de marine gevaren, miste wel de inzet van de marine in de 2de wereld oorlog? Tussendoor lunch genomen, vriendelijk personeel. Kortom zeker heen gaan, er is nog veel meer te zien en wat ontzettend leuk die fietsbrug!

Datum van activiteit: september 2020
2  Bedank Jansje1959
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken