Rob v

Mooie locatie

Beoordeling van d'n Twist
5,0 van 5 bollen9 okt 2022 beoordeeld
Mooi gelegen en lekker rustig in de buurt van het Oorlogsmuseum en het Zooparc.
Ze hebben mooie tweepersoonskamers met eigen toilet en douche. Daarnaast is het hele team erg behulpzaam. Als er iets is kun je ze altijd bereiken zelfs als ze er niet zijn.
Datum van verblijf: september 2022
Kamertip: Mooie plek om te overnachten in de buurt van Zooparc en het Oorlogsmuseum. Nog een aanrader is:...
Reistype: Bezocht met vrienden
B&BBolwerk
9.1 km van d'n Twist
Meer hotels in Overloon bekijken
Beoordeeld op 15 oktober 2017 via mobiele applicatie

Wat is dit een leuke locatie! Gezellige eetkamer en een grote woonkamer. Alle slaapkamers hebben eigen wc en douche. Veel comfort dus, wij hebben erg genoten. De boertel is rustig gelegen, fiets of auto zijn wel nodig om in de bewoonde wereld te komen. Boxmeer is een gezellige plaats dichtbij.

Datum van verblijf: oktober 2017
Beoordeeld op 26 oktober 2016 via mobiele applicatie

Het is een mooie boerderij en het zit in een zeer mooie omgeving. Het sfeer was heel goed.
De kamer was heel knus en lekker fris en schoon.
Er werken hele lieve en vriendelijke mensen. Een hele schone hotel en ze serveren een heerlijk ontbijt uit eigen keuken. Er zijn daar leuke activiteiten te doen en het is een aandrader.

Datum van verblijf: oktober 2016
Beoordeeld op 13 februari 2015

Vorig weekend zijn we bij Loes en Ronald te gast geweest. Wat een prachtige locatie in een mooie omgeving. Heerlijk ontbijt en geweldige bedden. Hun gastvrijheid verdient een pluim. We kunnen geen minpunten bedenken!! Echt een aanrader. Wij komen zeker nog een keertje terug!!

Datum van verblijf: februari 2015
Beoordeeld op 15 juni 2014

Het was hartstikke leuk. Mooie omgeving en alles was super netjes. Ronald en Loes zijn hele lieve mensen. Er hangt een ontspannende zweer en niets is teveel. De kinderen hebben zich prima vermaakt en konden lekker vrij rennen en spelen.

Datum van verblijf: juni 2014
Beoordeeld op 24 juli 2012

we zijn met ons gezin hier geweest met onze camper
een leuke camping voor iedereen
locatie is geweldig
vanalles te doen voor kinderen
er is ook vanalles te doen in de omgeving
volgend jaar gaan we weer
groetjes ronald michaela rens smolders/wijkhuyzen

Datum van verblijf: juli 2012