Chris H
Veenendaal, Nederland

Goed voor een nachtje voor of na een Efteling bezoek. Voor langere periode zou ik op zoek gaan naar iets meer comfort!

Beoordeling van Hotel De Kroon
3,0 van 5 bollen21 mei 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Na een dagje Efteling gingen we naar dit hotel. Het blijft vreemd dat je in moet checken bij een ander hotel 50 meter verderop. Maar ok. Kamer is schoon echter wel outdated. Badkamer is (te) klein. Nu zijn wij niet groot maar we moesten ons wel in alle bochten wringen om naar de wc te kunnen gaan en douchen. Doucheputje was redelijk verstopt dat je met t douchen bijna tot je enkels in t water staat. Kamer zou voorzien zijn, vlgs de beschrijving van 2 tv’s! Nu hing er in de hoek een klein scherm ter grootte van een pc beeldscherm. Als je op bed zou liggen kon je t halve scherm niet eens zien. Maar goed tv aanzetten. Afstandsbediening deed het niet. Bleek er geen batterijen in te zitten. Na gebeld te hebben met receptie kwam al snel iemand met een andere AB, helaas was die niet geschikt voor deze tv, bij de tweede keer werkte het wel. Helaas hadden we buren die niet zoveel rekening hielden met andere gasten en zelfs half 3 s nachts nog uitgebreid gingen douchen. Het is erg gehorig dus slapen ging hierdoor niet. Na een dagje Efteling is het verblijf wel lekker maar voor ruim €130 mag je best meer verwachten. Matrassen op de normale bedden zijn aan vervanging toe!!
Verder vriendelijke en behulpzame medewerkers!
Datum van verblijf: mei 2023
Kamertip: Verwacht niet teveel comfort!
0.1 km van Hotel De Kroon
Go to your Happy Price
2.9 km van Hotel De Kroon
Meer hotels in Kaatsheuvel bekijken
Beoordeeld op 6 november 2022 via mobiele applicatie

We hadden één nacht geboekt met bezoek aan de Efteling. Het is een hotel met daarnaast een guesthouse en de laatste is het hoofdgebouw. We hebben daar ‘s ochtends onze tickets voor de Efteling gehaald en waren wel onder de indruk van het guesthouse, het zag er goed uit. Vriendelijke ontvangst en onze tas kon in een afgesloten bagageruimte. De afstand naar de Efteling is goed te doen. Wel vind ik dat ze het op de site dichterbij over doen komen.
‘s Avonds hebben we onze tas gehaald en zijn we naar het hotel gelopen. Met de pas voor je kamer open je ook de buitendeur. Binnen was het stil en verlaten. Las in een andere review dat diegene zich in the Shining voelde en ik kan me daar inderdaad wel in vinden. Voor de kamers boven loop je door lege ontbijtruimtes en voelt het een beetje creepy. Boven vonden we het niet zo fris ruiken. Eenmaal in de kamer vonden we het het in eerste instantie allemaal best oké. Ruime kamer en het zag er schoon uit. Tot we wilden gaan douchen, want wauw, wat was de badkamer goor. Boven de douche was het vergeven van de schimmel. Op het plafond, in de voegen, echt heel vies en ik vind dit echt niet kunnen. Ook vind ik het jammer dat er maar 1 klein prullenbakje in de douche staat en verder niks. Ook was er geen kastruimte aanwezig. En als laatste wil ik ook nog even noemen dat de lucht op de gang ‘s ochtends bij het verlaten van de kamer niet te harden was. We zijn kokhalzend naar buiten gerend.
Afgezien van de douche en die stank was het dan verder wel prima voor alleen een nachtje slapen. Gratis parkeren, prima afstand lopen naar de Efteling, dikke duim omhoog. Maar het hotel zal ik niet snel weer boeken. Het guesthouse wil ik nog wel een kans geven want het zag er goed uit.
Dus vrienden van de Kroon, pak alsjeblieft de badkamers aan en doe wat aan die lucht op de gang. En misschien wat doen om ervoor te zorgen dat hotel de Kroon niet voelt als een bijgebouw van het guesthouse waar jullie eigenlijk geen moeite meer in willen steken.

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 24 oktober 2022

Goed gelegen hotel, met goede en fijne faciliteiten in het nabijgelegen Guesthouse Hotel, en voordelig Efteling-arrangement, maar... Hotel De Kroon zelf is - in tegenstelling tot het Guesthouse- een ongezellig en onderkomen hotel. Het lijkt helemaal verlaten en je moet in het halfduister door lange gangen en verlaten feestruimtes, om in de kamers boven te geraken. Het voelde net als in The Shining! De kamer zelf was okee, alle facliteiten aanwezig. Maar de kamer had zijn beste tijd al lang geleden gehad. De douche was niet heel schoon, de ramen klemden en de balustrade van het balkon hing los. De bedden en kussen waren ook van beduidend lagere kwaliteit dan die in het Guesthouse hotel. De ramen hadden enkel glas, waardoor je alle geluid van de straat ook luid kon horen. Ook vanop de gang en de kamers was er veel lawaai.
Samengevat: Guesthouse: ja, De Kroon: nee

Kamertip: Boek een kamer in het Guesthouse hotel, niet in De Kroon
Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 19 september 2022 via mobiele applicatie

Geboekt voor 2 kamers (3 volwassenen en 2 volwassenen + 2 kinderen) Kamers proper, badkamer met propere douche en zelfs haardroger beschikbaar. Goede bedden. Personeel is heel vriendelijk. In het guesthouse is een lekker ontbijtbuffet beschikbaar te reserveren op diverse tijdstippen.
Eerste avond na aankomst nog iets gegeten, eenvoudig maar lekker.
Uitstekende ligging als je naar de efteling gaat, het is maar 10 min. lopen en je kan je auto gratis parkeren bij het hotel. Aanrader.

Beoordeeld op 19 september 2022 via mobiele applicatie

Fijn hotel goed geslapen. Fijne bedden
Wij verbleven in hotel de kroon wat op loop afstand ligt van de Guest House.
De incheck was bij het guesthouse en vanuit daar konden we met de pas van de kamer naar hotel de kroon lopen.
We verbleven hier omdat we de volgende dag naar de Efteling gingen.
Het ontbijt was basic maar goed in orde.
De ruimte vindt ik echter te klein. Tegen over de groote vna hotel de kroon en het guesthouse.
Veel mensen stonden in de rij in afwachting voor een tafel.
Om 1600 is het pas inchecken bij Hotel de kroon. Dit vindt ik aan de late kant. Twee uur zou een betere tijd zijn.
Al met al een prima hotel top locatie.
Voorde auto ruime parkeergelegenheid naast hotel zit namelijk een ah met parkeerplaatsen
En met het ov is het ook goed te doen

Beoordeeld op 14 september 2022

Ongedwongen aangenaam verblijf met vriendelijk personeel gehad met de familie en bezoek van de efteling. Lekker ontbijt en zelf samenstellen van je lunchbag was een extra plus. s' Avonds rustig kunnen eten in de zaal met heel de familie.