Na een dagje Efteling gingen we naar dit hotel. Het blijft vreemd dat je in moet checken bij een ander hotel 50 meter verderop. Maar ok. Kamer is schoon echter wel outdated. Badkamer is (te) klein. Nu zijn wij niet groot maar we moesten ons wel in alle bochten wringen om naar de wc te kunnen gaan en douchen. Doucheputje was redelijk verstopt dat je met t douchen bijna tot je enkels in t water staat. Kamer zou voorzien zijn, vlgs de beschrijving van 2 tv’s! Nu hing er in de hoek een klein scherm ter grootte van een pc beeldscherm. Als je op bed zou liggen kon je t halve scherm niet eens zien. Maar goed tv aanzetten. Afstandsbediening deed het niet. Bleek er geen batterijen in te zitten. Na gebeld te hebben met receptie kwam al snel iemand met een andere AB, helaas was die niet geschikt voor deze tv, bij de tweede keer werkte het wel. Helaas hadden we buren die niet zoveel rekening hielden met andere gasten en zelfs half 3 s nachts nog uitgebreid gingen douchen. Het is erg gehorig dus slapen ging hierdoor niet. Na een dagje Efteling is het verblijf wel lekker maar voor ruim €130 mag je best meer verwachten. Matrassen op de normale bedden zijn aan vervanging toe!!
Verder vriendelijke en behulpzame medewerkers!Meer
- Gratis wifi
- Gratis parkeren