Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Onze all time favo Chinese Resto in Eindhoven”
Beoordeling van Kam Po

Kam Po
Geclassificeerd als nr. 123 van 549 Restaurants in Eindhoven
Keukens: Chinees
Gegevens restaurant
3 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ben je al die neppe Chinees-Indische (er is niks indisch aan als je het mij vraagt) zat? En je wil echt Chinees eten. Ga dan naar Kam Po op de Kruisstraat in Eindhoven.

Kwetiau met rundvlees, maissoep met krab, tofu pot met gemengd vlees en vis. Fantastisch.

Mandy de serveerster is altijd aardig!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank ChrisHaryoto
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (41)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 41 beoordelingen

19 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op zondagavond weer eens bij Kam Po gaan eten. Lekkere dim sum vooraf. Als hoofdgerecht mihoen, eend, inktvis en chinese groenten. Het restaurant en bediening is eenvoudig maar het eten heerlijk en daar komen we voor.
Goed eten voor een leuke prijs.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank karin131064
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke gerechten en zeer vriendelijke ontvangst en bediening. We hebben genoten en komen zeker terug

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Roos G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 april 2018 beoordeeld

Dit restaurant heeft echte authentieke chinese gerechten. Sommige heel lekker, andere heel bijzonder, maar de moeite van het proberen waard. Wij namen de kleine hapjes, 2-3 per persoon en deelden deze met ons gezelschap. Zo kun je van alles wat proberen. Zeker de moeite waard en een zee redelijke prijs.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank wilenwiel2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Kam Po is en blijft de beste Chinees van onze stad en wijde omgeving. Echte originele Chinese keuken en gerechten.
Veel keuze en de bediening is zelfs wanneer het druk is, erg vlot. Een echte aanrader!

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank 961carls
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kam Po bekeken, bekeken ook

 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Waalre, Noord-Brabant
 

In Kam Po geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding