Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Weer heerlijk”
Beoordeling van China Inn

China Inn
Geclassificeerd als nr. 188 van 544 Restaurants in Eindhoven
Keukens: Chinees
Gegevens restaurant
17 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

In plaats van afhaal weer een keer gaan zitten. Het menu Xiao Tje. Heerlijke hapjes en natuurlijk de zeer vriendelijke bediening. Volgende keer weer!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank LeovHameren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (24)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 24 beoordelingen

13 februari 2019 beoordeeld

Lekker gegeten met een groep mensen, gezellig en sfeervol restaurant met een erg vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank 910gerardv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2018 beoordeeld

Een chinees indisch restaurant waar je kleine tapashapjes kunt bestellen. Zoveel je maar wilt voor een aardige prijs. Elke keer 2 tapasjes en als het op is weer een nieuwe bestelling. De hele avond. Zeer vriendelijke bediening en een heel ruime keuze.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank joopt49
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We pakken meestal zelfde gerechten en deze zijn oké. Ik vind t afhalen goed maar daar gaan zitten eten zal ik nooit doen. Erg ongezellig en klein

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank SalimaHamzaoui
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 februari 2018 beoordeeld

heel lekker eten in een warme rustige sfeer soort van huiskamer idee, hele fijne mensen die er werken met het oog op de klanten druk of niet altijd vriendelijk,

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Robbie173
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die China Inn bekeken, bekeken ook

Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 

In China Inn geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding