Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Informeel en gezellig”
Beoordeling van Restaurant Giornale

Restaurant Giornale
Geclassificeerd als nr. 17 van 539 Restaurants in Eindhoven
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans, Grill
Gegevens restaurant
17 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij lunchten hier. Gezellige vintage ambiance, vrij donker. Lunchkaart biedt weinig kleinere opties voor kleine eters, bijv meteen een hele maaltijd salade. Daarmee ook vrij prijzig. De preisoep met garnalen en een klein broodje (geen boter) was prima. We moesten de aandacht van het personeel trekken, maar verder wel vriendelijk. Tegenover treinstation gelegen.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank Catharina50
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (379)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 379 beoordelingen

13 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig restaurant gelegen aan het stationsplein. Ossenhaas en andere steaks hebben een goede smaak en zijn erg mals, vergeet ook het buikspek niet, heerlijk! De wijnen zijn fantastisch en zijn al van te voren gedecanteerd waardoor deze een stuk zachter is. Zeer vriendelijke bediening welke goed is opgeleid en op elkaar is ingespeeld. Mijn favoriete restaurant!

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank 723robh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeker aanrader, goede rode wijn! Veel soorten tapas, moeilijk om uit te kiezen. Ik ga er zeker nog een keer terug!

Datum van bezoek: maart 2018
1  Bedank lauwrieh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

1e kerstdag zijn we wederom met het hele gezin gaan dineren bij Giornale, we hebben zoals altijd heerlijk gegeten
De bediening is top wat wil een mens nog meer,
Wel was er het gemis van 1 van de grondlegger van Giornale, Robin we misten je toch echt wel, maar ff Hellemolniks is ook heerlijk voor jou en je gezin, geniet ervan :
Ge het ut verdiend

Datum van bezoek: december 2018
1  Bedank Heeze01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Shared dining concept- sommige gerechten waren erg lekker zoals de ossenhaas, bavette, garnalen. Andere gerechten totaal niet, zoals stoof, buikspek en ribbetjes. Vooral de ribbetjes waren taai en er was weinig vlees te bekennen. Al met al heel erg hit & miss dus. Prijzig voor wat je krijgt en ik zal niet terugkomen.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Emel011
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Giornale bekeken, bekeken ook

Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 

In Restaurant Giornale geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding