Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch en ook veel Vegan keuze”
Beoordeling van Intelligentia ICE

Intelligentia ICE
Geclassificeerd als nr. 1 van 17 Dessert in Eindhoven
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 17
Dineropties: Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
16 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hou je van ijs en wil je eens wat anders? Ga dan zeker. Niet alleen roomijs, maar voor een Vegan ook heel veel keuze. Mijn favoriet is chocolade sorbetijs.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Gonzo-eindhoven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (157)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 157 beoordelingen

12 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is veel meer dan even een ijsje halen. De smaken en combinaties die hier gecreëerd worden zijn een echte 'ijs-ervaring'... We gaan hier regelmatig langs om te kijken en proeven wat ze nu weer voor nieuws bedacht hebben! Daarbij hebben ze niet alleen ijs, maar ook heerlijke bonbons en chocolade-letters en nog veel meer lekkers!
Een echte aanwinst voor een innovatieve stad als Eindhoven.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Joerst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Veel bijzondere smaken en smaakcombinaties. Absoluut de moeite waard om eens heen te gaan! Midden in het bruisende Strijp-S.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Ber H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze ijssalon zit op Strijp-S dus hier moet je echt gericht naar toe gaan, bv tijdens de Feel Good Market. Het aanbod van speciale smaken, de zogenaamde Chef's specials wisselt steeds. Bijvoorbeeld kers/rode wijn of white chocolate/rose. Wel is het niet altijd duidelijk welke smaken de specials zijn, want die zijn duurder. Daar kom je pas bij het afrekenen achter. Koopt je een strippenkaart, dan elimineer je dit probleem. Intelligentsia is vernieuwend en verrassend.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Bart V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk, lekker, en diverse keuze in overheerlijk ijs. Leuke inrichting super vriendelijk personeel en een super locatie.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank John D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Intelligentia ICE bekeken, bekeken ook

Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 

In Intelligentia ICE geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding