Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Onderscheidend”
Beoordeling van Intelligentia ICE

Intelligentia ICE
Geclassificeerd als nr. 1 van 17 Dessert in Eindhoven
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 17
Dineropties: Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
6 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze ijssalon zit op Strijp-S dus hier moet je echt gericht naar toe gaan, bv tijdens de Feel Good Market. Het aanbod van speciale smaken, de zogenaamde Chef's specials wisselt steeds. Bijvoorbeeld kers/rode wijn of white chocolate/rose. Wel is het niet altijd duidelijk welke smaken de specials zijn, want die zijn duurder. Daar kom je pas bij het afrekenen achter. Koopt je een strippenkaart, dan elimineer je dit probleem. Intelligentsia is vernieuwend en verrassend.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Bart V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (157)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 157 beoordelingen

6 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk, lekker, en diverse keuze in overheerlijk ijs. Leuke inrichting super vriendelijk personeel en een super locatie.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank John D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk ambachtelijk ijs met nieuwe en verassende smaken. Ook voor heerlijke warme dranken ben je hier aan het juiste adres.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Martijn V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We fietsten al om voor het lekkerste ijs van de wijde omgeving, maar onlangs ontdekten we weer nieuwe spannende smaken. De witte chocolade wasabi is geweldig! De chocolade sorbet met bittere chocolade en olijfolie blijft top. Bij mooi weer in het weekend stond er een rij, maar die trotseren we in de wetenschap dat dat heerlijke ijs lonkt!

Datum van bezoek: augustus 2018
1  Bedank Catharina50
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Bijzonder goed, bijzonder lekker en bijzondere smaken. Leuke verrassingen weten ze wel aan te bieden hier! Wij hebben genoten in ieder geval

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Cyril-Danielle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Intelligentia ICE bekeken, bekeken ook

Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 

In Intelligentia ICE geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding