Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker”
Beoordeling van Oriental Green House

Oriental Green House
Reserveren met
Oriental Green House is niet beschikbaar via onze online partner voor de tijd die je hebt geselecteerd.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 39 van 540 Restaurants in Eindhoven
Prijsklasse: US$ 28 - US$ 73
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Beschrijving: Een prachtig gebouw nodigt uit voor een fantastische avond. Orientaals Buffet, Aziatische specialiteiten of Japans aan de bakplaat, er is voor ieder een beste keus. We leveren ook maaltijden aan huis (van sushi tot Peking-eend) en zelf afhalen kan ook. Met warme service en lekker eten zijn wij al 20 jaar begrip in Eindhoven en omgeving. Kom proeven.
19 november 2018 beoordeeld

Gegeten met collega’s , buffet , veel keuze , heerlijke sushi, gerechten zijn heerlijk gekruid, net restaurant , vriendelijk personeel

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank annpink2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (255)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 255 beoordelingen

17 november 2018 beoordeeld

Niet zomaar de overbekende gerechten maar bijzonder en verfijnd. Ruime keuze vlees, vis en groenten.

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Toos M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 november 2018 beoordeeld

Wederom heerlijk gegeten , het Ocean Pacific buffet was een waar genot, veel keuze uit soms verrassende gerechten, voor elk wat wils ! Vriendelijk personeel dat ondanks een volledig gevuld restaurant toch iedereen snel en correct van dienst was.

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 448geertjanv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2018 beoordeeld

Weer heel lekker gegeten met heel veel keuze. Super vriendelijk personeel maar niet overdreven. Gewoon een mooi en fijn restaurant

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 564chrisje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben gebruik gemaakt van het Ocean Pacific buffet. Hoewel er aan de ene kant verrassende producten zoals oesters worden geserveerd, is aan de andere kant de Indonesian beef van slechte kwaliteit (zeer taai). Het personeel is zeer vriendelijk en de inrichting is sfeervol. Sushi, sashimi en de bekende gerechten van het warme buffet zijn redelijk goed, de presentatie kan beter (onder warmtelampen ipv metalen bakken) en er is geen contact met de keuken. In verhouding zijn er naar onze smaak te veel koude gerechten en salades, te weinig vers seafood en missen we traditionele gerechten zoals bijvoorbeeld dumplings. We zijn wellicht wat kritisch omdat onze verwachtingen erg hoog waren omdat dit restaurant zeer goed staat aangeschreven. De betere wok biedt echter een goed alternatief met meer aanbod. Dus zeker niet ontevreden en je zult hier goed eten, maar de verwachting is voor ons niet waargemaakt.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank bas1610
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Oriental Green House bekeken, bekeken ook

Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Nuenen, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 

In Oriental Green House geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding