Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste brood!”
Beoordeling van Stadsbakkerij Broodt

Stadsbakkerij Broodt
Geclassificeerd als nr. 180 van 517 Restaurants in Eindhoven
Gegevens restaurant
11 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Kwalitatief het beste brood in Eindhoven. Biologisch zuurdesembrood. Het speltbrood is heerlijk en vult goed!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Yogisas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (27)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 27 beoordelingen

10 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Je kan hier lekker ontbijten of lunchen en lekkere sapjes en koffie of thee drinken. Alles is biologisch en je kan ook meenemen. Leuke sfeer en zeer fijn personeel. Echt een aanrader als je eens iets lekkers en gezonds wilt eten of meenemen naar huis toe. Zit een eigen bakkerij in die open is en je dus kunt meekijken wat ze doen. Probeer het zelf eens als je in Eindhoven woont of bent

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank DavevdZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker brood/croissantjes.
Lunch zeer gunstig van prijs.

Klein foutje werd keurig opgelost door de eigenaar/bakker.

Kom zeker terug

Datum van bezoek: april 2018
Bedank pieter38
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2017 beoordeeld

In de zomerdag lekker buiten zitten, midden in het centrum van Eindhoven, in de winter lekker binnen met mooi uitzicht op een tuin. Ontbijt of Lunch, allen met vers gebakken brood gemaakt op ambachtelijke wijze. Je kan de bakker zelfs zien dat hij aan het bakken is, de kempische ham, of humus met gebakken groente is echt een aanrader, zo ook de brownies, gevulde koeken, Spelt brood, biologische worstenbrood normaal of met een beetje pit, Echt de moeite waard!

Datum van bezoek: november 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Yvonne S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ambachtelijke biologische bakker in de binnenstad. Ruim, gevarieerd assortiment, vriendelijke en attente bediening. Ook mogelijkheid om te ontbijten (heerlijke croissants!) en te lunchen. Fijne plek

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Margot B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Stadsbakkerij Broodt bekeken, bekeken ook

Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 

In Stadsbakkerij Broodt geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding