Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuke baan, leuke activiteit, prima eten”
Beoordeling van Hezemans Indoor Karting

Hezemans Indoor Karting
Geclassificeerd als nr. 19 van 27 Recreatie en spellen in Eindhoven
27 december 2015 beoordeeld

Ik ben hier 2 keer geweest dit jaar. Beide keren met een flinke groep en daar is deze activiteit goed voor geschikt. Het is allemaal niet goedkoop maar wel goed georganiseerd en dat is belangrijk als je een grote groep meeneemt. In december waren er nieuwe karts en dus andere dan in september. Hou daar rekening mee als je andere reviews leest. De nieuwe karts rijden op gas en zijn dus een stuk milieuvriendelijker en stinken ook minder.

Steengrillen was zoals je het wilt en verwacht, een grill in het midden en borden met vlees en salades er omheen. Bediening was snel en vriendelijk.

Datum van activiteit: december 2015
Bedank AwesomeAike
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (29)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
Filteren

12 - 16 van 29 beoordelingen

1 november 2015 beoordeeld

Hele vervelende ervaring om te karten bij Hezemans. De baan is op sommige stukken dringend aan onderhoud toe. Heel duur ook nog, bedrijf zet winst boven rijplezier. Met te veel karts (18!) op de baan, je wordt gewoon van de baan gereden of je komt in botsing met anderen. Regels worden aan hun laars gelapt en niemand die ingrijpt om voor iedereen voor een leuke ervaring te zorgen. Daar kan je beter met de botsauto's op de kermis gaan rijden. Arrogant en onverschillig personeel. Kortom, zoek een andere baan om op te rijden.

Datum van activiteit: oktober 2015
1  Bedank M H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2015 beoordeeld

Heerlijk scheuren over een enerverende baan welke over 2 verdiepingen gaat. Adrenaline boost gegarandeerd!

Datum van activiteit: oktober 2014
Bedank mt-e-nl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juni 2015 beoordeeld

Leuk, karten voor een stel jongens. Bon via Vakantie veilingen. Als je je ticket krijgt blijkt dat je 16 jaar moet zijn of ouder. Want..... dat is duurder voor Hezemans. Als ik uitleg dat je dat niet weet van te voren, verwijzen ze naar info ergens diep verstopt. Geen enkele tegemoetkoming. Dank je wel!!

Datum van activiteit: juni 2015
Bedank Guido S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
13 juni 2015 beoordeeld

Bon gekocht via vakantieveilingen, na aankoop blijkt in de kleine lettertjes dat t alleen 16jr en ouder is. Reactie van Hezemans: geen clementie, pech voor jullie.

Datum van activiteit: juni 2015
Bedank JackyEhv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hezemans Indoor Karting bekeken, bekeken ook

 

In Hezemans Indoor Karting geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding