Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke lunch”
Beoordeling van Welp

Welp
Reserveren met
Welp is niet beschikbaar via onze online partner voor de tijd die je hebt geselecteerd.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 23 van 540 Restaurants in Eindhoven
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
10 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Genoten van een lekkere lunch, volop keuze uit gevarieerde menukaart. Vooral de zalm en garnalenkroketten zeer smaakvol. Wij komen beslist nog eens terug voor het diner.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank RonN36
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (173)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 173 beoordelingen

9 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben gisteren gegeten, kleine kaart. Producten zijn vers, en dat proef je duidelijk. Eerlijke producten en goed klaar gemaakt, het is niet bijzonder. Als ik de kosten af zet tegen het eten dan ligt het wat mij betreft aan de hoge kant. Dan verwacht ik meer van een restaurant, stukje stokbrood of iets dergelijks. Restaurant ziet er leuk uit mooie omgeving personeel is vriendelijk, en behulpzaam.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank marcdC3327ZF
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede kwaliteit eten en drinken! Personeel vriendelijk, behulpzaam en kundig! Altijd alles helemaal goed! Heerlijke sfeer! Prachtige ambiance. Mooie plek. Ik zou niet kunnen bedenken wat dit restaurant beter zou kunnen doen.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank 480erwink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2019 beoordeeld

Wekwamen terecht in het gezellige 'klein berg' gedeelte en liepen binnen bij Welp. gezellige uitstraling en prima eten. leuke avond met prima bediening.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Boemklatsch
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2019 beoordeeld

Tijdens een zakelijk diner bij dit restaurant gegeten met ongeveer 20 personen, vandaar dat we een apart menu kregen waar we uit konden kiezen. Een prima restaurant, de service was goed en het eten was heerlijk. De biefstuk is een aanrader evenals de cheesecake. Verder is het een gezellig klein restaurant. Wel is er maar 1 mannen en 1 vrouwen toilet, waardoor er bij de toiletten soms een wachtrij ontstaat.

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank H8460XElucm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Welp bekeken, bekeken ook

Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 

In Welp geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding