Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goedkoop eten”
Beoordeling van Soho Eindhoven

Soho Eindhoven
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 203 van 549 Restaurants in Eindhoven
Keukens: Sushi
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
17 september 2018 beoordeeld

Als ik aan het werk ben in Eindhoven bestel ik hier altijd een box. Makkelijk mee te nemen, je krijgt er een plastic vork bij en de kwaliteit prijs verhouding is prima. Om echt uiteten te gaan zou ik hiervoor niet kiezen.

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank lanzarotephotography
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (116)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 116 beoordelingen

4 september 2018 beoordeeld

Iedere keer dat we in Eindhoven komen moeten we hier zijn gepasseerd. Waarom? Omdat het gewoon superlekker is in al zijn eenvoud. Noedels of rijst eten uit een kartonnen bakje? Daar zouden sommigen voor passen, maar dat geeft het juist zijn charme. Eenvoudig interieur, eenvoudig maar lekker eten. Daar komen we iedere keer voor terug!

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PatrickSomers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier hebben ze heerlijke sushi je kunt hier ook gewoon eten maar wij doen altijd bestellen.
Echt super !!!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank pebbelss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Jaren geleden kwam ik hier regelmatig voor hun sushi kaart. Maar het lijkt erop dat er een nieuw management is dat vooral op goedkoop mikt en niet meer op kwaliteit. de chicken kon bao was nog rauw binnenin en verder was het geheel smakeloos. Na mijn klacht, die eerst niet werd serieus genomen, kreeg ik uiteindelijk toch een nieuw bakje. Even smakeloos... hier zien ze me dus nooit meer!

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Evy1972
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Je kunt hier prima eten voor een lage prijs
Tomatensoep is heerlijk!
Personeel niet erg vriendelijk en erg jong

Datum van bezoek: november 2017
Bedank 982ilonab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Soho Eindhoven bekeken, bekeken ook

 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
 

In Soho Eindhoven geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding