Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldige smaken”
Beoordeling van Sri-Ganesh

Sri-Ganesh
Bestel online
Deliveroo
Geclassificeerd als nr. 338 van 540 Restaurants in Eindhoven
Keukens: Indiaas
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
20 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het menu voor 4 personen smaakte top. Alles klopte en de smaken waren onovertroffen. Je mist het vlees niet. Bediening was onderbezet, jammer. Wel zeer vriendelijk allemaal.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Smulders040
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (57)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 57 beoordelingen

18 augustus 2018 beoordeeld

Dit restaurant ziet er niet in de eerste plaats erg aantrekkelijk uit, maar is de moeite waard. Vriendelijk personeel. Het is een vegetarisch restaurant. De Dahl soep is een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank H S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 april 2017 beoordeeld

De locatie is prima, de inrichting is als een goedkope eettent maar.. het eten was fantastisch. Alle kleuren en smaken en vegetarisch. Sommige gerechten hadden wat pittiger gemogen. Ik kan niet wachten om weer te gaan!

Datum van bezoek: maart 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank anjavm v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Bediening heeft geen idee wat ze aan het doen zijn. Zien ze de gasten wel zitten?
Lang en veel wachten. Geen aandacht. Geen drankje vooraf. Deel van de bestelling vergeten. Kansloos!

Datum van bezoek: februari 2017
1  Bedank Jeroen S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Waardeloos. Na een uur bezorgd en alles was koud. 2 keer gebeld en ons geld zou terug gebracht worden. Andere bezorger aan huis, wilde niks mee nemen omdat er van gegeten was. Na een uur hadden wij ook honger! Dus opgewarmd in de magnetron maar niet meer eetbaar!! De man heeft staan schreeuwen aan de deur en is vervolgens kwaad weggelopen. Geen geld terug gekregen. Wij gaan hier nooit meer wat bestellen! Onacceptabel vinden we dit

Datum van bezoek: februari 2017
1  Bedank MarlijnV_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sri-Ganesh bekeken, bekeken ook

Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 

In Sri-Ganesh geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding