Edwin
Bergen, Nederland

Heel goed

5,0 van 5 bollen5 mrt 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Hotel met klasse en echte aandacht voor de gast. Prima kamers, mooie faciliteiten, heel schoon en supergoed ontbijt. Zo goed als in het centrum qua ligging. Perfecte uitvalsbasis voor een weekend weg dus. Wij waren voor een handbal event.
Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Bezocht met familie
Gereageerd 8 mrt 2023
Beste gast,

Bedankt voor deze lovende aanbeveling.

Wat fijn dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat u tevreden was met onze gunstige ligging en ons heerlijke ontbijt. We zijn erg blij dat u een comfortabele tijd bij ons heeft beleefd.

Een volgende keer staan we graag weer voor u klaar.

Vriendelijke groet,

Tulip Inn Eindhoven Airport exterior
6.6 km van Pullman Eindhoven Cocagne
Meer hotels in Eindhoven bekijken
Beoordeeld op 5 maart 2023 via mobiele applicatie

Het hotel is perfect! Het eten is lekker vers!
De kamer is heel erg schoon en mooi. De Spa is ook heel erg luxe en schoon! En de belevings douche is ook geniaal! De medewerkers zijn ook heel erg lief! We komen zeker nog een keertje terug!!!!! Echt een aanrader!

Kamertip: Zo snel mogelijk boeken naar dit leuke hotel!!
Datum van verblijf: maart 2023
Hotel- cmanager, Owner van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2023

Beste Debby,

Dank u voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn dat de netheid van de kamer naar wens was en dat jullie de vriendelijkheid van ons personeel als pluspunt aanhalen. We hopen dat jullie met plezier terugblikken op jullie verblijf bij ons.

Wiebe Bos, General Manager

Beoordeeld op 17 januari 2023

Aangenaam verrast door dit fijne moderne hotel. Normaal gesproken verblijven we in kleinere hotels. Maar ons verblijf in Pullman was zeer prettig. Goede vriendelijke ontvangst en behulpzaam personeel. Doordat mijn partner niet lekker was liep ons weekend anders dan gepland. We spenderen veel meer tijd op de kamer maar dat was zeker geen straf. De kamers zijn licht, modern en voorzien van alle benodigdheden en faciliteiten. We hebben in het restaurant gedineerd en dat is zeker aan te raden. Fijne bediening en een leuk menu. Het ontbijt hebben zijn we helaas niet geweest dat trok mijn partner nog niet. Daar kan ik helaas geen feedback over geven. Maar gezien de rest van het verblijf zal dat vast een prima ontbijt zijn geweest.

Datum van verblijf: januari 2023
Hotel- cmanager, Owner van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 januari 2023

Beste Roy,

Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling.

Het verheugt ons te lezen dat jullie een aangenaam verblijf bij ons hebben gehad. Fijn dat ons diner in de smaak viel en dat jullie onze service als prettig hebben ervaren. Onze medewerkers bedanken jullie voor de lovende woorden.

Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groeten,

Wiebe Bos,
General Manager

Beoordeeld op 15 oktober 2022

Alles dik in orde. Goed onthaal, nette kamer en ideale ligging in stadscentrum. Ruime private parking onder en naast het hotel. Ontbijtbuffet en bediening zijn top. Hotel lijkt vrij nieuw of recentelijk vernieuwd.

Datum van verblijf: oktober 2022
Hotel- cmanager, Owner van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2022

Beste gast,

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling.

We zijn blij dat u genoten heeft van uw verblijf en het uitgebreid ontbijt. De locatie van het hotel is een groot pluspunt en het is leuk wanneer onze gasten dit ook zo ervaren. Ons team dankt u voor het mooie compliment.

Hartelijke groet,

Wiebe Bos,
General Manager

Beoordeeld op 3 oktober 2022 via mobiele applicatie

Lekker en uitgebreid ontbijt met zelfgeperst fruitsap, vriendelijk personeel, winkels en bezienswaardigheden op nog geen 5min, parking aan de dure kant (wij hebben ons juist buiten het centrum gratis geparkeerd op 3km van het hotel).

Datum van verblijf: oktober 2022
Hotel- cmanager, Owner van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2022

Beste Charlotte,

Leuk dat u de tijd nam voor uw beoordeling.

Het doet ons veel plezier dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Ons team dankt u voor het compliment!

Jammer echter dat u onze parkingprijs te hoog vond. We hopen verder dat u goed heeft geslapen en met plezier aan uw verblijf terugdenkt.

We verwelkomen u een volgende keer heel graag terug!

Wiebe Bos,General Manager

Beoordeeld op 2 augustus 2022

Mooie kamers, gunstige ligging, maar het restaurant sluiten wegens personeelsgebrek en dat niet doorgeven aan de klant kan natuurlijk echt niet. Ramen kunnen open, maar dan ervaar je in de nacht veel geluid van uitgaanspubliek.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Jurriaan van der Valk, Overig van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2022

este gast,

Hartelijk dank voor het delen van uw waardevolle feedback!

Wij zijn blij om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf, en in het specifiek van onze uitstekende ligging. Het spijt ons te lezen dat u niet op de hoogte was van de tijdelijke sluiting van ons restaurant. Deze informatie staat echter wel vermeld op onze website, die van onze partners en via een link in de bevestiging van uw reservering.

Uiteraard begrijpen wij uw frustratie en wij willen ook niets liever dan deze facililteiten weer te heropenen. Wij kunnen u hierbij melden dat eind augustus wij weer zullen starten met een barkaart en tevens hopen wij eind september ook het restaurant weer te kunnen heropnen.

Wij hopen u snel weer te verwelkomen bij een volgend bezoek aan Eindhoven.

Jurriaan van der Valk
Operations Manager