j0hnstarmans

Fantastisch personeel

5,0 van 5 bollen17 jul 2022 beoordeeld
Voor de vierde keer hier. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en in voor een praatje indien mogelijk. Hierdoor krijgen wij steeds een thuisgevoel. De kamers zijn groot en wij krijgen iedere keer een invalidenkamer. Mooie ligging direct in het centrum.
Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Bezocht met familie
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiëne
Gereageerd 19 jul 2022
Beste heer,

Bedankt dat u alweer voor de 4e keer bij ons verbleven heeft! Het doet ons enorm veel goed om te lezen dat u nog steeds zo geniet van ons hotel en dat ook de service van alle medewerkers zo op prijs wordt gesteld.

Het is altijd een groot plezier om u te verwelkomen en wij hopen u snel weer te zien.

CROWN EINDHOVEN EXTERIOR
Exterior
3.6 km van Pullman Eindhoven Cocagne
Meer hotels in Eindhoven bekijken
Beoordeeld op 1 juli 2022

Gratis upgrade gekregen, heel fijne kamer, mooi ruim en een fijn bed.
Verder was het ontbijt goed geregeld. Veel opties, en goed bereid. Personeel erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Werd overal koffie bijgeschonken.

• Reistype: Reisde alleen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Jurriaan van der Valk, Overig van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juli 2022

Beste gast,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw indrukken met ons te delen!

We stellen uw positieve opmerkingen zeer op prijs en ik ben blij dat aan uw verwachtingen is voldaan. Uw opmerkingen over het team doen ons veel plezier aangezien uw vriendelijke woorden precies dat beschrijven wat we onze gasten willen laten ervaren tijdens hun verblijf.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw feedback en graag tot ziens in het Pullman Eindhoven Cocagne.

Beoordeeld op 30 juni 2022

Vier keer overnacht en ervaring over algemeen goed, beetje teveel automatische piloot bij check inn and out !
Kamer met balkon speciaal gevraagd werd niet aangeboden en wij zaten in tijdnood en moesten dus toen wij op de kamer waren weer terug naar de receptie met bagage en toen wel een kamer met balkon.
Geen excuus of aanbod om bagage over te brengen.

Kamertip: Een lift is ver weg van de receptie en lijkt een aanbouw en kamers verouderd!!

Beste gast,

Hartelijk dank voor het delen van uw waardevolle feedback!

Wij zijn blij om te lezen dat ondanks de teleurstelling u ons toch heeft beloond met 4 sterren.

Wij vinden het spijtig om te lezen dat u verzoek niet meteen kon worden ingewilligd. Dat gezegd hebbende wij hebben slechts een enkele balkon kamer. Deze zijn ook niet afzonderlijk boekbaar gezien dit géén afzonderlijke categorie kamer betreft. Dit betekent dat het een verzoek blijft en daar helaas niet altijd gehoor aan kan worden gegeven. Er is een oplossing gezocht waarbij wij naar alle waarschijnlijkheid een andere gast hebben moeten teleustellen met een zelfde verzoek.

Desalniettemin hadden wij zeker meer empathie kunnen tonen en een gebaar zoals hulp met de bagage was passend geweest. U kunt erop vertrouwen dat dit intern zal worden besproken en wij zullen er alles aan doen om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen bij een volgend bezoek aan Eindhoven.

Beoordeeld op 30 juni 2022

Alsof de tijd had stilgestaan en er nooit corona was geweest werden wij met een spontane glimlach hartelijk ontvangen aan de balie. Via de online check-in waren onze gegevens al aanwezig en kregen wij vlot onze sleutel voor de 7de verdieping. Het Hotel ligt in het centrum van Eindhoven en is een ideale uitvalsbasis voor een stadsbezoek met vele winkels, restaurants, terrasjes en allerlei bezienswaardigheden op wandelafstand. Je hoeft maar de straat over te steken of je bent al in koopcentrum Heuvel.

Onze ruime, moderne en goed ingerichte kamer blonk als nieuw. Alles wat je maar wensen kan was aanwezig zoals koffie- en theefaciliteiten (Nespresso), koelkast (gratis 2 flesjes water), kingsize bed met boxspring, ruime badkamer met regendouche, enz. De goed werkende airco was amper hoorbaar en zeker niet storend om te slapen.

Ook in de ontbijtzaal was het personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam. Op verzoek werden onmiddellijk spiegeleitjes gebakken, terwijl de keuze aan superverse producten zeer uitgebreid is. Prijs/kwaliteit gezien is Pullman Eindhoven Cocagne dan ook een uitstekende keuze.

Kamertip: Deluxekamers kiezen
Datum van verblijf: juni 2022
Jurriaan van der Valk, Overig van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 juli 2022

Beste gast,

Hartelijk dank voor het feit dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Dit wordt enorm gewaardeerd!

Erg fijn om te lezen dat u niet alleen heeft genoten van onze uitstekende faciliteiten maar ook van de vriendelijke service van het team. Wat geweldig dat het leek alsof de tijd had stil gestaan. Dat is een groot compliment.

Wij hopen u in de nabije toekomst weer te mogen ontvangen in Pullman Eindhoven Cocagne

Beoordeeld op 12 juni 2022

Van aankomst tot vertrek ALLES klopte en zelden gedurende het gehele verblijf zulke vriendelijke, service gerichte mensen meegemaakt. Een verademing na alle negatieve mensen gedurende en na covid.
Ook fijne kamer, gezellige lounge & bar, top ontbijt

Beste gast,

Wat een beloning om dit soort positieve feedback te mogen ontvangen!

Wij zijn zo blij om te lezen dat alles van A tot Z naar wens was en dat onze medewerkers en hun betrokkenheod hebben bijgedragen aan een memorabel verblijf.

We kijken er naar uit u bij een volgend bezoek aan Eindhoven weer te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 5 januari 2022

goede ontvangst en zowaar een upgrade naar een ruime, comfortabele kamer. als gevolg van de corona maatregelen waren er wat beperkingen, maar dat is logisch. wel misten we hierdoor het heerlijke buffetontbijt maar het ontbijt voor op de kamer was goed geregeld en erg lekker

Datum van verblijf: december 2021
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Jurriaan van der Valk, Overig van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 januari 2022

Beste gast,

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Mijn team en ik zijn blij te lezen dat u ondanks de COVID maatregelen toch genoten heeft van uw verblijf.

Het doet ons goed om te lezen dat u genoten heeft van de kamer endat uw verblijf over het algemeen naar wens was.

Wij hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, en kunnen niet wachten om u opnieuw te verwelkomen.