Alsof de tijd had stilgestaan en er nooit corona was geweest werden wij met een spontane glimlach hartelijk ontvangen aan de balie. Via de online check-in waren onze gegevens al aanwezig en kregen wij vlot onze sleutel voor de 7de verdieping. Het Hotel ligt in het centrum van Eindhoven en is een ideale uitvalsbasis voor een stadsbezoek met vele winkels, restaurants, terrasjes en allerlei bezienswaardigheden op wandelafstand. Je hoeft maar de straat over te steken of je bent al in koopcentrum Heuvel.
Onze ruime, moderne en goed ingerichte kamer blonk als nieuw. Alles wat je maar wensen kan was aanwezig zoals koffie- en theefaciliteiten (Nespresso), koelkast (gratis 2 flesjes water), kingsize bed met boxspring, ruime badkamer met regendouche, enz. De goed werkende airco was amper hoorbaar en zeker niet storend om te slapen.
Ook in de ontbijtzaal was het personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam. Op verzoek werden onmiddellijk spiegeleitjes gebakken, terwijl de keuze aan superverse producten zeer uitgebreid is. Prijs/kwaliteit gezien is Pullman Eindhoven Cocagne dan ook een uitstekende keuze.