Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Pullman
US$ 128
Booking.com
US$ 113
US$ 113
Hotels.com
Expedia.comUS$ 113
PricelineUS$ 113
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.956)
Beoordelingen filteren
1.956 resultaten
Waardering van reizigers
1.161
629
100
35
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.161
629
100
35
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
16 - 21 van 1.956 beoordelingen
Beoordeeld op 12 juni 2022

Van aankomst tot vertrek ALLES klopte en zelden gedurende het gehele verblijf zulke vriendelijke, service gerichte mensen meegemaakt. Een verademing na alle negatieve mensen gedurende en na covid.
Ook fijne kamer, gezellige lounge & bar, top ontbijt

Datum van verblijf: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Tour401451
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Jurriaan van der Valk, Overig van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 juli 2022

Beste gast,

Wat een beloning om dit soort positieve feedback te mogen ontvangen!

Wij zijn zo blij om te lezen dat alles van A tot Z naar wens was en dat onze medewerkers en hun betrokkenheod hebben bijgedragen aan een memorabel verblijf.

We kijken er naar uit u bij een volgend bezoek aan Eindhoven weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Jurriaan van der Valk
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 januari 2022

goede ontvangst en zowaar een upgrade naar een ruime, comfortabele kamer. als gevolg van de corona maatregelen waren er wat beperkingen, maar dat is logisch. wel misten we hierdoor het heerlijke buffetontbijt maar het ontbijt voor op de kamer was goed geregeld en erg lekker

Datum van verblijf: december 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank daanvermeer
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Jurriaan van der Valk, Overig van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 januari 2022

Beste gast,

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Mijn team en ik zijn blij te lezen dat u ondanks de COVID maatregelen toch genoten heeft van uw verblijf.

Het doet ons goed om te lezen dat u genoten heeft van de kamer endat uw verblijf over het algemeen naar wens was.

Wij hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, en kunnen niet wachten om u opnieuw te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Jurriaan van der Valk
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 oktober 2021 via mobiele applicatie

Een mooi hotel dat in het centrum ligt.
Er is genoeg vertier op loopafstand.

De kamers zijn ook mooi met voldoende ruimte.
Het ontbijt is goed met voldoende keuze.

Helaas was het wel te merken dat covid hier nog duidelijk aanwezig is in vergelijking met een paar zusterhotels.
Zo moet je voor het ontbijt een tijdvak van maar 45 minuten reserveren. Veels te kort die 45 minuten als je op je gemak wilt gaan ontbijten.
Veel producten zoals kaas, ham etc. waren nog verpakt. En op de kamer is de minibar leeg.

Verder ging het aanmelden bij het ontbijt in het begin mis. Zo werd er gevraagd om het envelopje waarin de sleutelkaart zit. Kon je dit niet aantonen dan moest je je coronapas laten zien, terwijl dat al lang bij de check in was gedaan.
Bij een zusterhotel werd dat ook bij de check in gedaan, en dat was dan meteen voldoende voor de rest van het verblijf. Want ik neem aan zodra je je kamernummer opgeef, dat de receptie op de lijst heeft aangegeven met hoeveel personen je bent, dat er betaald is voor het ontbijt en dat alle aanwezigen een geldige coronapas hebben.

Maar toen ik de volgende dag naar het ontbijt ging, bleek dat ik het envelopje niet hoefde te laten zien en dat het kamernummer voldoende was.

Verder zijn de parkeerkosten erg aan de hoge kant. €25 per nacht! Veels te hoog voor een gast die al genoeg voor de overnachting betaalt.
Als je aan de overkant bij de parkeergarage van het winkelcentrum parkeert, dan betaal je slechts €14 per nacht. Mocht je op tijd zijn met het reserveren dan betaal je net als ik €11 per nacht. Dat is dus gewoon 56% goedkoper!

Kamertip: Parkeer aan de overkant in de ondergrondse garage van het winkelcentrum. Is ruim 56% goedkoper dan wat het hotel vraagt.
Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Worldtraveller1784
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Jurriaan van der Valk, Overig van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 oktober 2021

Beste gast,

Hartelijk dank voor het delen van uw waardevolle feedback!

Wij zijn blij om te lezen dat u over het algemeen genoten heeft van uw verblijf, zowel van onze mooie kamers als van onze uitstekende lokatie.

Uw opmerkingen voor verbetering zijn gedeeld met de desbetreffende afdelingen en wij zullen er alles aan doen om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Dat gezegd hebbende was dit het eerste weekend waarin wij zijn gaan werken met het verifieren van de Corona pas, zoals u zich misschien kunt voorstellen vergt dit nogal wat van het team, helemaal gezien de korte voorbereidingstijd. Wij hebben hierin absoluut nog wat handigheid moeten vinden, maar inmiddels loopt dit goed en blijft de veiligheid gewaarborgd.

Nogmaals dank voor uw feedback en graag tot ziens bij een volgend bezoek aan Eindhoven.

Met vriendelijke groet,

Jurriaan van der Valk
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2021

Heel erg mooi hotel met super vriendelijk en behulpzaam personeel. De kamer was mooi. Enkel de badkamer was niet zo functioneel. Wanneer de douche gebruikt werd dan was de badkamer helemaal onder water alsook het toilet in de badkamer. Parkeren bij het hotel is ook zeer gemakkelijk, zeker in het centrum van Eindhoven. Na het uitchecken mocht onze auto er nog de hele dag blijven staan dus dit was een heel groot pluspunt. Gebruik van het zwembad en de spa is ook inclusief. Heel mooie en propere spa. Heerlijk vertoeven daar. Het ontbijt was goed maar niet speciaal.

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ManonDeGroote
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Jurriaan van der Valk, Overig van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2021

Beste Mevrouw,

We willen u hartelijk bedanken voor uw tijd en voor het delen van uw positieve feedback.

Wij zijn blij te lezen dat u genoten heeft van ons hotel en van de service. Ook zal uw review ons zeker helpen om de aangehaalde punten te verbeteren en wij zullen er alles aan doen om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

We kijken ernaar uit u snel weer te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Jurriaan van der Valk
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 september 2021 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel in hartje centrum. Perfecte ligging en heerlijk hotel. Mooie kamers en super vriendelijk en behulpzaam personeel. Je voelt je echt welkom. Geweldig uitgebreid ontbijt. Kleine gezellige bar voor een afzakkertje. Aanrader

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Marcel_Busman
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Jurriaan van der Valk, Overig van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 september 2021

Beste Heer,

Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie na uw verblijf in het Pullman Eindhoven Cocagne.

We zijn blij dat u heeft kunnen genieten van ons hotel, de stad Eindhoven en dat u zich zo welkom heeft gevoeld.

We hopen u spoedig weer te mogen begroeten!

Met gastvrije groet,

Jurriaan van der Valk
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken