Een mooi hotel dat in het centrum ligt.
Er is genoeg vertier op loopafstand.
De kamers zijn ook mooi met voldoende ruimte.
Het ontbijt is goed met voldoende keuze.
Helaas was het wel te merken dat covid hier nog duidelijk aanwezig is in vergelijking met een paar zusterhotels.
Zo moet je voor het ontbijt een tijdvak van maar 45 minuten reserveren. Veels te kort die 45 minuten als je op je gemak wilt gaan ontbijten.
Veel producten zoals kaas, ham etc. waren nog verpakt. En op de kamer is de minibar leeg.
Verder ging het aanmelden bij het ontbijt in het begin mis. Zo werd er gevraagd om het envelopje waarin de sleutelkaart zit. Kon je dit niet aantonen dan moest je je coronapas laten zien, terwijl dat al lang bij de check in was gedaan.
Bij een zusterhotel werd dat ook bij de check in gedaan, en dat was dan meteen voldoende voor de rest van het verblijf. Want ik neem aan zodra je je kamernummer opgeef, dat de receptie op de lijst heeft aangegeven met hoeveel personen je bent, dat er betaald is voor het ontbijt en dat alle aanwezigen een geldige coronapas hebben.
Maar toen ik de volgende dag naar het ontbijt ging, bleek dat ik het envelopje niet hoefde te laten zien en dat het kamernummer voldoende was.
Verder zijn de parkeerkosten erg aan de hoge kant. €25 per nacht! Veels te hoog voor een gast die al genoeg voor de overnachting betaalt.
Als je aan de overkant bij de parkeergarage van het winkelcentrum parkeert, dan betaal je slechts €14 per nacht. Mocht je op tijd zijn met het reserveren dan betaal je net als ik €11 per nacht. Dat is dus gewoon 56% goedkoper!