Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pullman Eindhoven Cocagne
Hotels in de buurt
US$ 113*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Holiday Inn Eindhoven(Eindhoven)
US$ 109*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
NH Eindhoven Conference Centre Koningshof(Eindhoven)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 88*
NH Hotels
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 111*
US$ 108*
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 117*
US$ 112*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
NH Best(Eindhoven)
US$ 76*
NH Hotels
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 109*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Boutique Hotel Glow(Eindhoven)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 100*
US$ 91*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Van Der Valk Eindhoven Hotel(Eindhoven)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 91*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Blue Collar Hotel(Eindhoven)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 77*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (1.599)
Beoordelingen filteren
1.599 resultaten
Waardering van reizigers
939
529
76
28
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
939
529
76
28
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
112 - 117 van 1.599 beoordelingen
5 januari 2017 beoordeeld

De 8e keer bij Pullman verbleven nu weer de Kerstdagen doorgebracht in dit mooie hotel. Centraal gelegen ideaal voor een paar dagen Brabantse gastvrijheid.

Heel gastvrij personeel het voelt iedere keer weer als thuiskomen. Mooie Deluxe suite op de 9e verdieping, geweldig ontbijt.

Het restaurant is ook zeker een vermelding waard, bij aankomst een heerlijke lunch en 's avonds het 5-gangen kerstdiner dat was ook weer geweldig. Wel reserveren want het is bijna altijd volgeboekt, maar zeker de moeite waard.

Wij hebben weer een paar onvergetelijke dagen gehad en komen zeker terug

  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
1  Bedank Ada N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pullman5374, General Manager van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 januari 2017

Geweldig dat u wederom zo genoten heeft en dank u wel voor uw loyaliteit aan Pullman Eindhoven Cocagne, wij waarderen dit enorm.

Graag tot snel.

Met gastvrije groet,

Marieke Lamberts,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer aangename ervaring gehad in het pullman hotel. Meer dan uitstekende service van het personeel, deskundig en pro actief. De kamer was heel mooi vooral het uitzicht en de led verlichting. Bed was een beetje klein maar verder uitstekend.
Tip: neem het ontbijt erbij. Dit voldeed helemaal aan een 5 sterren verwachting.

Verbleef: december 2016, reisde voor zaken
Bedank lies83
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pullman5374, General Manager van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 januari 2017

Bedankt voor uw lovende beoordeling over ons hotel. Wij zijn blij dat u zo heeft genoten van uw verblijf en we hopen u snel weer te mogen begroeten.

Met gastvrije groet,
Pullman Eindhoven Cocagne

Marieke Lamberts,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 januari 2017 beoordeeld

Ik heb het al vaker beoordeeld. Maar deze keer zijn we er verbleven vanwege een concert in Eindhoven centrum. Vriendelijke ontvangst en fijne aandacht tijdens het verblijf. Ruime en luxe kamer, prettig gedineerd en toen direct door naar het concert, ideaal!

  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Arjan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pullman5374, General Manager van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 januari 2017

Wat heerlijk dat u weer bij ons te gast was en zo genoten heeft van uw verblijf.
Natuurlijk graag weer tot een volgende keer.

Met gastvrije groet,
Pullman Eindhoven Cocagne

Marieke Lamberts,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2016 beoordeeld

Het hotel is goed gelegen, het onthaal is supervriendelijk. De kamers zijn netjes onderhouden. Het ontbijt is heerlijk. Er is steeds een stadsplan aanwezig. De mensen aan de receptie zijn zelfs zo vriendelijk om ons restaurant vast te leggen, echt een supergoede service. We zijn hier al vaak geweest en komen zeker nog terug.

  • Verbleef: december 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank petrad661
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pullman5374, General Manager van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 december 2016

Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over de service die wij bieden. Wij zien u in de toekomst graag terug.

Met gastvrije groet,

Marieke Lamberts
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijn hotel! Vriendelijk personeel. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Schone kamer en badkamer. (Onder het bed kan nog wel wat beter). Ligging was perfect. Op enkele minuten loopafstand ben je in het winkelgedeelte. Veel winkels en genoeg keuze uit restaurants. Volgende ochtend ontbeten; heerlijk ontbijt! Wij komen graag nog eens terug.
Vergeet je zwemkleding niet ivm zwembad en sauna ;)

Verbleef: december 2016, reisde met een partner
Bedank Anke O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pullman5374, General Manager van Pullman Eindhoven Cocagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 december 2016

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw kritische noot. Geweldig dat u aangeeft graag nog eens terug te willen komen naar Pullman Eindhoven Cocagne. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen.

Met vriendelijke groet,

Marieke Lamberts
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken