Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Holiday Inn Eindhoven(Eindhoven)
US$ 113
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 81
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 94 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 102
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 113
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
NH Eindhoven Conference Centre Koningshof(Eindhoven)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 29/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 115
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Boutique Hotel Lumière(Eindhoven)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 78
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Van Der Valk Eindhoven Hotel(Eindhoven)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 87
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 103
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
NH Best(Eindhoven)
US$ 75
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.636)
Beoordelingen filteren
1.636 resultaten
Waardering van reizigers
961
538
78
30
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
961
538
78
30
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
443 - 448 van 1.636 beoordelingen
Een Accor-reiziger
Heiloo, The Netherlands
1
4 januari 2012 beoordeeld

  • Verbleef: december 2011, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
2 januari 2012 beoordeeld

Geweldige uitvalsbasis, makkelijk bereikbaar en dichtbij centrum. Luxe, moderne en ruime kamer met dito badkamer en heerlijk ontbijtbuffet. Vriendelijk en service-gericht personeel; van balie t/m ontbijtzaal.
Enig kritiekpuntje; persoonlijk vond ik het bed te zacht.

  • Verbleef: december 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rob v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
Nunspeet, The Netherlands
11
30 december 2011 beoordeeld

Design kamers met overweldigend comfort, uitstekende service zelfs het parkeren in en uit de garage wordt, indien gewenst, voor je gedaan. Het enige "min" puntje (wel van tijdelijke aard) is dat de bar en het restaurant in verbouwing zijn, de tijdelijke ruimte doet sober en kil aan.
Voor de rest een aanrader!!!

  • Verbleef: december 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Een TripAdvisor-lid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
Rijswijk, The Netherlands
1
21 december 2011 beoordeeld

Het is een uitstekend hotel met mooie moderne kamers. (jammer dat we geen bad hadden) met ledverlichting TV met Ambulight en Nespressoapparaat en heerlijke bedden.
Nog geen 100 meter van de winkels, terassen van de binnenstad.
Minpunt: De airco van de kamer kon niet lager dan 19 graden waardoor het behoorlijk warm was voor de heerlijke dekbedden. Raam kon wel open maar dan wel met een verschrikkelijk lawaai van verkeer en uitgaanspubliek. Dus liever de airco een beetje koeler.
Verder heerlijk verblijf gehad.

  • Verbleef: december 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Een TripAdvisor-lid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2011 beoordeeld

prachtige nieuwe kamers, heerlijk nespresso app op de kamer. ,mooie ambilight flatscreen. prima service. lekker uitgebreid ontbijt buffet. in het centrum. Eigen parker garage. vriendelijk personeel. lekker zwembad.

  • Verbleef: november 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Barry B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken