Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (280)
Beoordelingen filteren
280 resultaten
Waardering van reizigers
36
101
91
29
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
36
101
91
29
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
25 - 30 van 280 beoordelingen
Beoordeeld op 4 februari 2018

Tegenover het Shell station zit de weg naar de ingang van het motel. Van de weg hoor je binnen in de kamer bijna niks meer. Je zit ongeveer 15 minuten vanaf het centrum of het vliegveld. De kamers waren niet echt groot, maar de bedden sliepen goed. Dekbed was lang genoeg en het bed en de kussens stevig. Badkamer ook groot genoeg. Waterkoker op de kamer. Prima. Ontbijt was eenvoudig maar voldoende, naar Nederlandse maatstaven. Je kan verse sinaasappelsap maken. Parkeren is gratis. 's avonds gaat het hek dicht, wat je met je kamer pasje kan openen. Personeel was vriendelijk. We hebben fijne overnachting gehad in Eindhoven.

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank dgoedh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 januari 2018 via mobiele applicatie

Het is een oud en slecht onderhouden hotel. Alles is beschadigd of zit met tape vast. Kamer was erg stoffig en de stofraggen hingen aan het plafond. Daarnaast is het enorm gehorig. 3 kamers
verder hoor je ‘s nachts mensen naar de wc gaan. Daarnaast wordt het hotel bezocht door allerlei ‘pluimage’ wat er ook niet beter op wordt zeker vwb geluidsoverlast. Kortom wat een drama was maar extra vroeg opgestaan om dit genaamd hotel te verlaten. Overigens is de prijs veel te hoog in vergelijk met andere hotels en wat er geboden wordt

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank FrankLub
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2018 via mobiele applicatie

Ik reisde met een hond en dat kan prima hier (5 euro). Speciale kamers op begane grond. Kamer niet groot, maar wel schoon en met verwarming, tv en bad. Voor de betaalde prijs prima naar verwachting. Kan me voorstellen dat mensen die reizen vanaf Eindhoven airport hier even overnachten, prima geschikt voor. Afgesloten parkeerterrein. Ontbijt erg eenvoudig.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank JB_1978A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 december 2017 via mobiele applicatie

Kamer was schoon, maar echt niet meer van deze tijd! Oké, ook wel uitgezocht op de prijs, maar voor rond de €80 kun je tegenwoordig ook op veel mooiere plekken terecht. Het personeel was super aardig en deed wat het kon. Maar het maakt hierdoor wel een vervallen indruk. Niet voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank NoClue2u
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
campanile e, Manager van Campanile Hotel Eindhoven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 januari 2018

Beste,
onze dank voor uw bezoek en uw eerlijke review.
We zijn inderdaad druk bezig met renovatieplannen om alles weer een beetje up to date te krijgen.
Wie weet graag tot een volgende keer.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 december 2017 via mobiele applicatie

Voor de vierde keer heb ik 4 nachten geboekt. Deze laatste keer was verschrikkelijk.
Positief: de vriendelijke en klantgerichte receptioniste Anna. Ook de ontbijtmedewerkers en het ontbijt buffet prima. Maar........
Ik kreeg een kamer aan de voorkant; al eerder gehad. Maar nu was het rolluik verdwenen zodat de geluiden van de snelweg, de om 6 uur am startende trucks en bussen op het parkeerterrein als ongewenste wekker fungeerden. De op de galerij samenkluitende rokende, hard pratende mannen belemmerden dat ik tijdig de slaap kon vatten. Naar aanleiding van mijn ervaring kreeg ik een kamer aan de achterkant. Ook weer zonder rolluik (er waren vele kamers met rolluik). Geen last van verkeer maar wel van de hard pratende, rokende mannen op de galerij. Ook de luid seksende buren gaven overlast. Kortom: nooit weer.

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde alleen
1  Bedank veggiehenk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
campanile e, Manager van Campanile Hotel Eindhoven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 december 2017

Beste Henk Marinussen,
Jammer dit allemaal zo te lezen, we hebben ons best gedaan om je aan de kamer aan de achterzijde, dus weg van de doorgaande straat maar jammer genoeg heeft alles niet mogen helpen. Nogmaals onze excuses hiervoor, inderdaad de meeste rolluiken zijn defect en dan ook verwijderd, deze staan ook niet meer op de website als dat we kamers met rolluiken hebben, Van het hele hotel zijn er misschien nog maar een tiental kamers waarvan ze werken. Voor de meeste hotel gasten is het voldoende om de tussendeur te sluiten waardoor er niet meer zoveel geluid van buiten komt. De gordijnen zijn al blinderend dus kan niemand naar binnen kijken. Ook mede door het rookbesluit dat er niet meer op de kamers gerookt mag worden moeten we inderdaad de rokers naar buiten op de etages verbannen, dit inderdaad soms met wat overlast voor de niet rokers maar vaker zijn de rokers wel voor rede vatbaar om op eind van de gallerij te staan.
Wel bijzonder fijn om te lezen dat u onze receptioniste Anna en de ontbijtmedewerkers en ook het ontbijtbuffet heel positief ervaren heeft.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken