Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk genoten”
Beoordeling van Geronimo Fine Food & Wine

Geronimo Fine Food & Wine
Reserveer een tafel
2
za 24-7
20:00
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 286 van 567 Restaurants in Eindhoven
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 150
Wijk: Binnenstad
Gegevens restaurant
Wijk: Binnenstad
2 weken geleden beoordeeld

Ben onlangs met mijn moeder bij geronimo gaan eten.
Er heerste een hele gezellige en ontspannen sfeer.
Het restaurant zag er erg mooi uit.
Mooie producten
Hygiënische schone open keuken.
Vriendelijke bediening!
Nemen ook de tijd voor je om alles uit te leggen.
Toilet en sanitair erg schoon.
Kortom heerlijk gegeten,en een hele goede sfeer!
En zeker betaalbaar!
Kortom we komen snel weer een keer terug!
Heerlijke middag gehad

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank cobys392
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (5)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 5 beoordelingen

4 april 2021 beoordeeld

Toppie ik was met de fiets en het afhaal eten zat keurig in een doos, dat was niet handig vonden ze ,dus alles werd op nieuwe ingepakt en tot op mijn fiets begeleid om er voor te zorgen dat alles goed aan kwam. Alles was makelijk te bereiden ( even in de oven) en de ruime porties smaakte heerlijk we hebben genoten, echt een aanrader. Ik kom hier zeker terug ,

Datum van bezoek: april 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank _gerrietegelaers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Passenger55797874445, Eigenaar van Geronimo Fine Food & Wine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 april 2021

Bedankt voor de mooie review. Graag tot de volgende keer.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is naar mijn mening HET verborgen juweeltje van de restaurants in Eindhoven. Het bestaat nog niet zo lang maar ik verwacht dat dit restaurant snel zal opvallen, puur door kwaliteit. De verfijnde smaken, de liefde die de eigenaren hier in steken (heb ze ontmoet bij het afhalen een tijdje geleden). Heb in tijden niet zo lekker gegeten. Ze hebben ook heerlijke vega opties dus voor ieder wat wils. Geronimo mag je niet missen als je een hapje wilt eten in Eindhoven.

The best.

Datum van bezoek: december 2020
Bedank bryanCvB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 november 2020 beoordeeld

Mijn eerste ervaring met restaurant Geronimo was zeer naar tevredenheid. Ik werd zeer hartelijk ontvangen. Mijn online bestelling (wegens corona) voor 4 personen werd tijdens het wachten aan de bar ter plekke bereid om mee naar huis te nemen. Goed warm verpakt en nog steeds warm bij thuiskomst smaakten de kreeftensoep, de ravioli als voorgerecht, daarna het runderstoofpotje, portobello hoofdgerecht en Black Angus burgers met ganzenlever uitstekend. Niet te vergeten de goed gevulde borrelplank met garnituur en brood! Royale porties. We’ll be back!

Datum van bezoek: november 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Pmhmpeters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 weken geleden beoordeeld
Google-vertaling

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Geronimo Fine Food & Wine bekeken, bekeken ook

Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 

In Geronimo Fine Food & Wine geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.