“ Gezellig en zeer smaakvol.”
Beoordeling van Gastrobar Luzt

Gastrobar Luzt
Geclassificeerd als nr. 6 van 645 Restaurants in Eindhoven
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 12 - US$ 29
Wijk: Binnenstad
Wijk: Binnenstad
8 juni 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was in een woord geweldig.
Die dag de nieuwe kaart uitgekomen.
Echt een smaakbeleving.
3 gangen gehad met wijnarrangement.
Super vriendelijk personeel.

Datum van bezoek: juni 2023
Katelijne Gastrobar Luzt, Overig van Gastrobar Luzt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juni 2023

Hi Rianne,

Wat leuk dat jullie zo enthousiast zijn over onze nieuwe gerechten, wijnen en onze collega’s ☺️.

Heel graag tot een volgende keer.

6 juni 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten was erg lekker, we hadden het all in arrangement en de wijnen die we bij het eten kregen waren heerlijk. De bediening was erg vriendelijk en gezellig. Top avond gehad.

Datum van bezoek: juni 2023
Katelijne Gastrobar Luzt, Overig van Gastrobar Luzt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juni 2023

Hi,

Super om te lezen dat jullie zo’n fijne avond hebben gehad.
Heel graag tot een volgende keer!

4 juni 2023 beoordeeld

Het menu van de chef was echt heerlijk! Goede bijpassende wijnen en ook leuk: een scropinno van het huis tussendoor om te neutraliseren. Leuk dat extraatje. De bediening was ook echt fantastisch! Gezellig en zeer bekwaam. Tot slot qua interieur en sfeer ook gewoon een pareltje. Lang niet zo’n fijn, lekker en gezellig diner gehad.

Hi Laura,

Wauw! Dankjewel :)
Hier doen we het voor!
Heel erg bedankt en graag tot ziens!

30 mei 2023 beoordeeld

Voor de derde keer bij Luzt geweest om deze keer mijn verjaardag te vieren.
We kozen voor het 5 gangen all in chef’s menu. Het was de moeite waard. Heerlijk eten met bijpassende wijnen. Zeer vriendelijk personeel en steeds een duidelijke uitleg wat de gang en de wijn betreft. Wel ging er bij ons iets mis met de gangen en de wijnen dus werd een uitgeserveerde wijn weer mee teruggenomen. Maar het is jullie vergeven. Kan altijd gebeuren.
Ondanks dit toch de moeite waard om nog eens terug te komen en zeker raad ik iedereen aan om jullie eens te bezoeken!

Datum van bezoek: mei 2023
Katelijne Gastrobar Luzt, Overig van Gastrobar Luzt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 juni 2023

Hi Johan,

Wat leuk om te lezen dat jullie wederom zo genoten hebben.
Heel graag tot de volgende keer weer.

30 mei 2023 beoordeeld

Het terras ziet er gezellig en leuk uit!, de kaart is netjes en er staan leuke dingen op, anders als het standaard. Wij hebben dan ook met zijn vieren erg lekker gegeten! Alleen helaas stonden ze met weinig personeel, de bediening kwam telkens heel erg laat. Lunch werd geserveerd maar lege glazen werd niet naar gekeken. Veel moeite moeten doen om drinken te kunnen bestellen. Helaas lang moeten wachten telkens. Ondanks het lange wachten wel erg lekker gegeten!

Datum van bezoek: mei 2023

Ha Anouk,

Dank voor je review en eerlijke feedback.
Ik heb je opmerkingen even besproken met t team van afgelopen maandag en ze moesten beamen dat je gelijk hebt.
Graag wil ik benadrukken dat dit niet de normale gang van zaken is, maar maandag was het inderdaad te druk voor t aantal collega’s dat op de vloer stond.
We hebben een heel mooi ‘please wait to be seated’ bord, maar helaas werd dit door een heel aantal gasten genegeerd, waardoor t overzicht kwijt was.
Jammer en zeker een leermoment voor ons dat we eerder in moeten grijpen door het terras een korte periode te sluiten voor nieuwe gasten, zodat iedereen die er zit van de juiste service kan genieten.

Nogmaals bedankt voor je feedback en we hopen jullie in de toekomst nogmaals te mogen ontvangen.

Reizigers die Gastrobar Luzt bekeken, bekeken ook

Eindhoven, Noord-Brabant

In Gastrobar Luzt geweest? Deel je ervaringen!