EtripUS$ 162
Beoordeeld op 7 december 2022

Dit was niet zomaar een hotel voor een avond te slapen na een concert in de Paterskerk. Hotel Mariënhage is meer dan dat. Het is een stukje geschiedenis, omgetoverd tot een ervaring. De Heavenly White kamers zijn heerlijk om te slapen, een heerlijk dinner in Brasserie Rita, zeer vriendelijke medewerkers, en ook nog zeer goed gelegen midden in Eindhoven. Top!

Datum van verblijf: december 2022
LBG Hotels, Marketing van Hotel Mariënhage, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 december 2022

Beste Shades29A,

Hartelijk bedankt voor deze geweldige review. Hopelijk zien we u terug bij een volgend verblijf 'near heaven'.

Beoordeeld op 4 december 2022

Hemels zowel de kamer, het dinner, het ontbijt en het concert van Tarja in De Paterskerk.
Purrrrfect alles gewoon. Zo genoten van dit weekend. Alle bezienswaardigheden van Eindhoven liggen ook op wandelafstand van het Hotel.

Kamertip: Probeer zeker een concertje mee te nemen in de Paterskerk. Prachtig hotel

Beste PeterG575

Hartelijk dank voor deze mooie review! Hopelijk zien we u terug bij een volgend verblijf 'near heaven'.

Beoordeeld op 2 december 2022 via mobiele applicatie

Hotel Mariënhage, Kanaalstraat 4, 5611 CT Eindhoven, Netherlands

In het centrum van Eindhoven ligt dit geheel gerestaureerde Hotel/kerk/conference centrum. Je loopt door de oude gangen die herinneren aan lang vervlogen tijden. Op geheel eigenwijze is er vorm gegeven aan het interieur en het geeft een vriendelijke ruime uitstraling. De kamers zijn ruim en voorzien van fraaie wanddecoraties. (Zie foto’s) badkamer is zeer modern en ruim met een heerlijke grote douche kop. Er is een restaurant in waar het zeer smakelijk eten is. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. Bij het boeken van een kamer kun je parkeren ️ achter het pand. Kortom zeker de moeite waard om eens te boeken.

Beste IstanbulDutchie,

Beoordeeld op 1 december 2022

Verblijf hier voor werk en kijk er elke keer weer naar uit. Van de vormgeving (gerenoveerde kerk) tot de service een bijzondere en comfortabele ervaring. Volgende week verblijf ik hier weet en kijk er enorm naar uit.

Datum van verblijf: november 2022

Dear P3226LQmari,

Thank you for this great review.
We are happy to read that you had a pleasant stay with us and that you enjoyed our great location.

See you next time in Eindhoven!

Yours sincerely,
Jeske – Guest Happiness Server

Beoordeeld op 26 november 2022

Het hotel is egt prachtig de voorzieningen zijn stuk voor stuk goed geregeld van het ontbijt tot aan de kamers
De kamers waren goed schoon en erg mooi aangekleed
En bij het ontbijt was het aanbod zeer breed
Zo goed dat ik gelijk mijn volgende verblijf heb geboekt egt een aanrader !!

Datum van verblijf: oktober 2022
LBG Hotels, Marketing van Hotel Mariënhage, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 december 2022

Beste Leroy,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review over uw verblijf in Hotel Mariënhage te schrijven.
We stellen het altijd op prijs om feedback te horen over de ervaring die we bieden, en uw opmerkingen zijn ter harte genomen. We hopen je snel weer te zien in Hotel Mariënhage!

Philip - Guest Happiness Server