Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jan”
Beoordeling van Restaurant The City

Restaurant The City
Geclassificeerd als nr. 15 van 547 Restaurants in Eindhoven
Prijsklasse: US$ 14 - US$ 41
Beschrijving: Op het menu vind je heerlijke Aziatische gerechten en vlees- en vis-gerechten gebarbecued in de houtskool grill. De keuken is geïnspireerd door de authentieke Aziatische keuken met een vleugje fusion uit Europa en Zuid Amerika. 'Gewoon lekker en goed eten van verse ingrediënten!' Bereid in de pan, Teppanyaki of in onze Spaanse Josper houtskooloven.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Op het menu vind je heerlijke Aziatische gerechten en vlees- en vis-gerechten gebarbecued in de houtskool grill. De keuken is geïnspireerd door de authentieke Aziatische keuken met een vleugje fusion uit Europa en Zuid Amerika. 'Gewoon lekker en goed eten van verse ingrediënten!' Bereid in de pan, Teppanyaki of in onze Spaanse Josper houtskooloven.
19 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten met vrienden op de donderdag avond. Het personeel was echt super vriendelijk.
Echt een aanrader!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank J T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
restaurantthecity, Manager van Restaurant The City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 april 2019

Dank voor het delen van uw positieve ervaring. We vinden het fijn om van onze gasten terug te krijgen dat ze het een fijne avond hebben gevonden in ons restaurant. Tot snel weer.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (78)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

18 - 22 van 78 beoordelingen

19 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

The City is een nieuw restaurant in Eindhoven dat nog ontdekt moet worden door het grote publiek. We hebben prima gegeten en de eigenaresse was erg vriendelijk en betrokken.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank kolenbb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
restaurantthecity, Eigenaar van Restaurant The City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 april 2019

Dank u voor uw reactie. We vonden het gezellig om u te ontmoeten en hopen u weer snel te mogen verwelkomen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. We hadden gekozen voor het 8 gangen menu om ons te laten verrassen. Lekkere gerechtjes en vriendelijke bediening. Mooi en gezellig restaurant. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank 72mirian
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
restaurantthecity, Manager van Restaurant The City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 april 2019

Dank u voor uw mooie reactie. We kijken er naar uit om u weer te mogen begroeten.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 april 2019 beoordeeld

Onverwacht binnengelopen. De bediening was heel vriendelijk, het eten heerlijk! Heb verschillende kleine gerechtjes gegeten. Prima prijs- kwaliteitsverhouding!

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Connector594206
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
restaurantthecity, Manager van Restaurant The City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 april 2019

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. We vinden het fijn dat u heerlijk hebt gegeten en hebt genoten van onze gerechten. We hopen u snel weer te mogen begroeten.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 maart 2019 beoordeeld

Met ex-collega's een zeer gezellige avond met prima eten en drinken gehad.
Leuke omgeving, vriendelijke bediening én heerlijk eten.
De gerecten zijn inderdaad een "fusion" van de verschillende aziatische keukens met verrassende combinaties, lekker en de hoeveelheden zijn
goed gedoseerd.

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jeandragage
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
restaurantthecity, Eigenaar van Restaurant The City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 april 2019

Dank u voor uw positieve reactie. We vonden het heel gezellig om u en uw ex-collegae te ontvangen. We hopen u snel weer te zien.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant The City bekeken, bekeken ook

Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Nuenen, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 

In Restaurant The City geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding