HurbUS$ 110
Beoordeeld op 20 oktober 2021 via mobiele applicatie

Met graffiti gedecoreerd hotel Rustig geslapen midden in de binnenstad. Vriendelijke ontvangst, verder zelfbediening met creditcard. Stay out is het advies met tips voor shoppen en uitgaan. Grote lounge met flipperkast en pooltafel. Schoon.

Datum van verblijf: oktober 2021
Beoordeeld op 23 augustus 2020 via mobiele applicatie

Het is een mooi hotel met een heerlijk bed. Alleen weet ik niet of de prijs (82,- euro voor 1 nacht zonder ontbijt) redelijk is. Het personeel is vriendelijk en je kunt zelf in en uit checken. Al kwam bij het inchecken ons wel meteen iemand helpen. Ook heb je een klein winkeltje in het hotel waar je zelf je boodschapjes kunt afrekenen. Parkeren kun je vlak bij het station voor 7,88 per 24u. Dit is ongeveer 10/15 min lopen naar het hotel!

Datum van verblijf: augustus 2020
Robert van Vliet, Eigenaar van Hotel the Match, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2020

Beste gast,
Hartelijk dank voor uw review. Wat goed om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf. Mocht u in de toekomst Eindhoven nogmaals bezoeken, hopen wij dat u wederom zal kiezen voor Hotel The Match.

Beoordeeld op 11 juli 2020 via mobiele applicatie

Wegens tijdelijke sluiting van het geboekte hotel werden we automatisch overgeboekt naar The Match en dat was ook echt een match!
Zeer leuke inrichting, mooie kamers maar zoals ze zelf aangeven blijf je niet op de kamer want je bevindt je dan echt knal in de uitgangsbuurt met gezellige terrasjes.
Ons bezoek was wegens een vroege vlucht daags nadien vanaf Eindhoven maar bij een volgend bezoek aan Eindhoven zal ik niet lang zoeken naar een geschikte hotelkamer, ik boek direct in The Match.

Datum van verblijf: juni 2020
Robert van Vliet, Eigenaar van Hotel the Match, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juli 2020

Beste Poucky,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Goed om te horen dat uw verblijf bij The Match zo goed is bevallen. Uiteraard verwelkomen wij u graag bij een volgend bezoek.

Beoordeeld op 20 juni 2020 via mobiele applicatie

Wat een leuk hotel in het midden van de restaurant buurt, schone moderne kamers, strak, vriendelijk personeel, mooie parkeer gelegenheid onder het hotel, al met al een goede aanrader voor een bezoek aan het centrum

Datum van verblijf: juni 2020
RobertvanVliet, Eigenaar van Hotel the Match, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2020

Beste Randolf,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen bij Hotel The Match. Wat goed om te horen dat u verblijf u zo is bevallen dat u ons hotel aanraadt. Uiteraard waarderen wij dit ten zeerste. Wij hopen u dan ook nogmaals te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 19 juni 2020

Lobby ziet er aardig uit maar voor de rest kil hotel, naar de kamers toe lijkt net een discotheek en de kamers zelf zijn niet echt romantisch door de betonnen muren. Airco kan je niet zelf instellen. Onvriendelijk personeel en niet geïnformeerd over parkeerkosten. Veel te duur!!!

Beste Sammie,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen. Uiteraard begrijpen wij dat de urban industriele look van ons hotel niet voor iedereen is.
De kosten voor onze parking worden op verschillende manieren aan u gepresenteerd. Zowel bij het maken van de boeking als in de informatie mail die u van ons ontvangt. Tevens hangt de informatie over de kosten in de parkeergarage als in de lift. Onze excuses als u heeft ervaren dat u niet correct bent ingelicht over de kosten. Uiteraard bent u niet verplicht bij ons te parkeren. U mag ten alle tijden elders parkeren. Er zijn verschillende mogelijkheden in de binnenstad, houdt er rekening mee dat u dan hetzelfde of zelfs duurder uit bent dan bij de parking van Hotel The Match. Mocht u goedkoop willen parkeren, dan is het beste een parking te zoeken buiten de binnenstad. Enkel dient u dan terug te lopen of de bus te pakken naar het hotel. Uiteraard hopen wij dat u wellicht ons nogmaals wilt komen bezoeken.