Vio.com
TravelocityUS$ 113
Beoordeeld op 19 december 2022

prettig hotel waar ik een ruime kamer genoot, je ziet wel dat het tijd is voor wat renovatie, met name het bed is wat aan de slappe kant en past niet meer binnen de norm vann een kwalitatief bed. verder zou een regendouche ook niet misstaan.

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 6 november 2022 via mobiele applicatie

We kozen dit hotel vnl. op basis van de ligging en waren hier zeer tevreden over. Het hotel is centraal gelegen en je kan te voet naar heel veel restaurants en het centrum. De matrassen waren lang in gebruik en het debiet van de douche kon beter. Ook was de dagelijkse poetsbeurt niet erg grondig. Door de kleinschaligheid, de charme van het gebouw en de goede ontvangst zouden we hier wel opnieuw voor kiezen.

Kamertip: Perfect voor als je met het openbaar vervoer naar Eindhoven gaat Ontbijten kan op veel plaatsen in het centrum
Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 16 augustus 2022

Als eerste verdient de receptionist een groot compliment. Vriendelijk, bevlogen, goed gevoel voor humor. Als zo iemand je gastheer is, voel je je meteen welkom.
De kamer zelf heeft minimale gebruikssporen. Wat ik wel even zou doen is viltjes onder de bureaustoel plakken zodat de onderburen je niet horen als je gaat verzitten.
Mooie en schone badkomer, wc waarbij het licht vanzelf aangaat als je naar binnen gaat. Goede airco - zelfs tijdens de hittegolf.
Het ontbijt van 9 euro 50 is zeker zijn geld waard. Het wordt aan je deur gebracht met yoghurt, banaantje, belegd broodje, iets lekkers, ei en echt sinaasappelsap.
Ik vond het jammer dat ik maar 2 nachten bleef.

Kamertip: Ik vraag altijd om een rustige kamer, dit had ik deze keer, namelijk 315,
Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 15 augustus 2022

Executive kamer geboekt. Van alle gemakken voorzien en zeer schoon en ruim. Personeel zeer vriendelijk en gastvrij!! Vooral Guido aan de receptie was top! Alleen betekent in hartje Eindhoven slapen wel dat he soms wat last hebt van de nachtelijke geluiden van de straat

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 25 juli 2022 via mobiele applicatie

Mooi hotel met een moderne huiselijke sfeer. Heel vriendelijk ontvangen bij de receptie en gedurende mijn verblijf door Guido. Echt topservice! Van een dergelijke service kunnen nog vele hotels leren. Zo hoort het. Comfortabele bedden, lekkere kussens en de airco koelt ook goed. Voor de hond was het ook een hele fijne ervaring. Een paar meter van het hotel ligt een plantsoen waar de hond uitgelaten kan worden. Kortom: top!

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde alleen