Zeer mooi hotel, goed gelegen aan de rand van de binnenstad, zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers, zowel aan de receptie als de kuisploeg. Parking en statioon op 5 minuten stappen. Mooi uitzichtMeer
- Gratis wifi
- Fitnesscentrum
Minder weergevenGeachte gast,
Hartelijk dank voor deze positieve review hier op Tripadvisor.
Ik ben blij om te lezen dat uw verblijf en onze service naar wens is geweest. Ook ben ik verheugd dat u tevreden bent over onze centrale locatie en het mooie uitzicht vanuit Vane restaurant en Skybar.
Namens het hele team bedankt voor de complimenten, wij zien u graag een volgende keer terug bij NH Collection Eindhoven Centre.
Hotel Director
Goede en vriendelijke service.
Ook uitstekend advies bij de keuze van een cocktail (Thx Claudio!)
Lekker gegeten zowel hoofdgerecht als aperitiefhapjes.
Zaak is heel ordelijk en gezellig ingericht met ideale indeling en fijn zitgelegenheid.
Geachte gast,
Onze dank dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te plaatsen van uw bezoek aan onze Vane Skybar.
Ik ben verheugd te lezen dat de genoten cocktail als mede uw diner naar wens is geweest.
Uw complimenten zal ik overbrengen naar Claudio, graag verwelkomen wij u een volgende keer weer terug.
Carlo Chantrel
Executive chef
We hebben meer dan genoten van dit mooie hotel. Allereerst werden we super vriendelijk ontvangen en netjes naar de kamer begeleid. Genoten van een cocktail in de skybar. Wow je kijkt over heel de stad eindhoven heen. En het ontbijt was uitzonderlijk goed.
Aanrader!!
Geachte gast,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen van uw verblijf bij NH Collection Eindhoven Centre.
Ik ben blij om te lezen dat u heeft genoten van het prachtige uitzicht over de stad Eindhoven onder het genot van een van onze cocktails in de Vane Skybar en tijdens het ontbijtbuffet.
Namens ons hele team bedankt voor deze mooie review, graag verwelkomen wij u snel weer terug voor een volgend verblijf.
Hotel Director
Wat hebben wij genoten van een verblijf bij NH Collection Eindhoven Centre. Hier begrijpen ze echt wat 5* service en kwaliteit is. We werden hartelijk ontvangen bij aankomst en de dame van de receptie begeleidde ons zelfs helemaal naar de kamer op een hele fijne wijze, hierbij gaf ze ook de nodige uitleg over het hotel en de stad. De kamer was prachtig en lekker ruim. We zijn in de avond naar VANE Skybar gegaan. Wat een unieke plek, waarbij op bijzondere wijze en door professionals onze cocktails werden bereid, na een introductie van de kaart. Na een fijne en rustige nacht zijn we de volgende ochtend gaan ontbijten in VANE restaurant, nog nooit zo’n uitgebreid en ontbijt meegemaakt met ook hier een uitmuntende service. Van begin tot eind hebben wij enorm genoten waar we heel dankbaar voor zijn. Kortom raden wij dit hotel aan voor een ieder die een bijzonder verblijf en ervaring in de toffe stad Eindhoven wenst!
Beste gast,
Ontzettend bedankt voor uw positieve review en met name dat u de tijd heeft genomen om u ervaring te plaatsen op Tripadvisor.
Ik ben verheugd te lezen dat u zo genoten heeft van onze service, de ‘ signature cocktails’ van de Vane Skybar en ons uitgebreide ontbijtbuffet!
Wij streven er continu naar om onze gasten de beste faciliteiten en diensten aan te bieden, het doet me deugd te lezen dat u onze inzet op prijs stelt.
Graag verwelkomen wij u snel weer terug bij NH Collection Eindhoven Centre.
Hotel Director
- kamer indeling was niet praktisch (honeymoon suite), dit kenbaar gemaakt bij receptie, ander kamer + extra bij betalen was een oplossing. Lekker meedenkend personeel voor zo’ n speciale nacht.
- kamer versiering aan telefoon toegezegd gekregen, bleek later dat we moesten betalen :/ personeel is niet op 1 lijn
Geachte gast,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen van uw verblijf bij NH Collection Eindhoven Centre.
Allereerst mijn oprechte excuses voor de teleurstellingen die u heeft ondervonden tijdens uw verblijf.
Ik begrijp dat de door u geboekte Junior Suite niet aan de verwachtingen heeft voldaan en ik betreur dat hier niet op de juiste wijze op is geanticipeerd.
Wij verzoeken u contact met ons op te nemen om uw ervaringen te bespreken, uw feedback is zeer waardevol voor ons, zo kunnen wij onze services continue verbeteren.
Nogmaals, mijn oprechte excuses voor het ongemak.
Hotel Director
Arrogant, absoluut niet behulpzaam personeel in receptie en (gesloten) restaurant.
Kamer koud, niet warm te krijgen.
Geen room service (alleen maar Pizza Margaritha)
Gereserveerd voor 2 nachten maar na nacht 1 naar een ander hotel gegaan.
Geachte gast,
Dank dat u de tijd heeft genomen om een review van uw verblijf te plaatsen.
Uw feedback helpt ons om onze service en faciliteiten te verbeteren.
Mijn oprechte excuses dat wij u niet de ervaring bij ons heeft gehad die u van ons zou mogen verwachten. Ik verzoek u contact met onze afdeling Guest Relations op te nemen, zodat wij uw klacht verder kunnen onderzoeken.
Bij voorbaat dank,