Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Altijd goed”
Beoordeling van Sushi 123

Sushi 123
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 172 van 549 Restaurants in Eindhoven
Prijsklasse: US$ 0 - US$ 17
Gegevens restaurant
20 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We komen hier voor het afhalen van een wekelijkse sushibox.
De sushis zijn vers, goed gemaakt en smakelijk. De bediening altijd vriendelijk. Ik ga er graag naar toe.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank marretje4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (22)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 22 beoordelingen

28 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke vers bereide sushi om af te halen of te laten bezorgen.
Goede kwaliteit, uitstekende service!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank christiandC2490XX
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 november 2017 beoordeeld

Vanaf de opening kom ik hier vrijwel wekelijks. Alle producten zijn vers en hebben een hoge kwaliteit. Ze zien er bovendien ook allemaal fris en kleurrijk uit. In de zaak kun je ook aanvullende producten kopen,zoals bijvoorbeeld miso soup, sake, rijst.

Datum van bezoek: november 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank marretje4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2017 beoordeeld

Ik haal bijna een keer per week hier sushi's en/of sashimi. Ze bezorgen overigens ook. Het eten is altijd vers en smaakt voortreffelijk!

Datum van bezoek: augustus 2017
1  Bedank marretje4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

TOP sushi!!! Altijd vers, lekkere sauzen en zelf je rollen aanpassen.

Ik ben inmiddels echt een fan van Sushi123, men is vriendelijk, altijd op tijd en heeft bovenal ECHT lekker eten.

Bij Sushi123 kun je "zitten" maar het is geen volwaardig restaurant, het is een ideaal adres om je eten te laten bezorgen of om even een rol te eten.

Kwaliteit 9
Hygiene 9
Smaken 9
Levering (op tijd) 9
Variatie 9
Prijs kwaliteit in vergelijking met andere in de regio 8,5

Ga ik hier nog eens bestellen ? JAZEKER, iedere week

Datum van bezoek: augustus 2017
1  Bedank Ferry1973
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sushi 123 bekeken, bekeken ook

Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
 

In Sushi 123 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding