Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima frituur”
Beoordeling van Cafetaria de willem

Cafetaria de willem
Geclassificeerd als nr. 257 van 540 Restaurants in Eindhoven
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 11
Gegevens restaurant
10 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede frituur, nette bediening. Goede verse friet.
Dicht bij PSV stadion, erg druk als er in het stadion iets te doen is

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Peterd2926
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (8)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 8 beoordelingen

28 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

In onze buurt zijn diverse zaken waar we friet kunnen halen, toch gaan we enkel naar de Willem voor het beste resultaat. We maken nooit zelf friet, want dan is de verleiding er nog vaker. Nu gunnen we het aan de leuke eigenaar en eigenaresse. Wat sowieso bijzonder is dat ze Nederlands zijn. De beleving van authentiek is dan toch echt beter. Ook zijn ze altijd vriendelijk en maken ze een gezellig praatje. Aanrader voor het Vonderkwartier. Tijdens voetbal of Guus in het stadion, is het wel heel erg druk dus dan zijn we er niet.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank FrancisK316
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede kwaliteit eten en het meest vriendelijke personeel. Ik kan dit iedereen aanraden die op zoek is naar gewoon lekkere friet.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank MMLGW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Iedere vrijdag lekker frietjes halen .
Misschien meer snacks !
Altijd druk en een leuk zaakje voor een lekker goed frietje

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Food_di_jasper
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Elke vrijdag is het bij ons fritesdag. Dan halen we onze frietjes en een lekkere snack bij de Willem. Altijd goed, altijd lekker. En ook altijd zijn ze zee vriendelijk

Datum van bezoek: december 2016
Bedank paulsU7258NY
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafetaria de willem bekeken, bekeken ook

Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 

In Cafetaria de willem geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding