Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Erg lekker”
Beoordeling van De Karseboom

De Karseboom
Geclassificeerd als nr. 87 van 517 Restaurants in Eindhoven
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 28
Keukens: Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Wijk: Bergen
5 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een heerlijke keuken. Zeer creatief en smakelijk. Fijne normale bediening. Wij hebben in de tuin gegeten wat een vakantie gevoel gaf. Reserveren is misschien wel nodig. Het restaurant is zeer
Populair en niet voor niets. Gaan !

Datum van bezoek: september 2017
Bedank gadogado871
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (129)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 129 beoordelingen

26 december 2017 beoordeeld

Entourage, gastvrijheid heerlijk. Leuke eigen inrichting, zeer karakteristiek, ongedwongen sfeer. Overzichtelijke kaart waar ons hele gezin zeer van genoten heeft, van vegetarisch, dorade tot diamanthaas, prima. Dessert: Ijstaart van Renders was werkelijk om te smullen. Altijd fijn om in een stad een honk te hebben waar het eigenlijk altijd het beste is. Erg blij mee.

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Arthur_Beerschot
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fransje D, Eigenaar van De Karseboom, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 december 2017

heel erg veel dank voor deze positieve recensie.
altijd fijn om te horen!!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteren avond uit eten geweest bij de Karseboom. De zaak zat om 18.00u al helemaal vol. Na de eerste hap wisten we al waarom. Heerlijk en vers eten, voor een super prijs. Ook de bediening was 'on point'. Ondanks dat de zaak vol zat hebben we niet lang op eten of drankjes of aandacht hoeven wachten. Er werd altijd een gepaste tijd gewacht als we ons bord leef hadden. Het was een goed geoliede machine. Hier komen wij graag terug

Datum van bezoek: november 2017
Bedank evitaWar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 oktober 2017 beoordeeld

Goed gegeten. We hadden de steak bavette, uitstekend bereid. vriendelijke bediening, gezellige en ongedwongen sfeer. zeker een aanrader om eens heen te gaan!

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MarieLouise25
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2017 beoordeeld

Prima kaart, voldoende keuze uit vis - vlees - vegetarisch. Ook dagelijkse drie dagkaart gerechten. Vriendelijke bediening, ongdwongen sfeer. Reserveren linkt gewenst, niet alleen in het weekend.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Toos M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Karseboom bekeken, bekeken ook

 
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
 

In De Karseboom geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding